To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - kankernoob>pan admin

PleB_S_E - Nie 26 Mar, 2006 19:59

Ale brednie bez kitu , jestes kampa i co do tego nie ma zadnych watpliwosci"jak to ktos powiedziel JESTES pierwszy z ostatnich"dobra ale nie o tym mowa.
A co do tych kikow za free to sie nie tlumacz kikujesz mnie zawsze jak ci uwage zwracam.

A i nie wypieraj sie ze mi groziles banem.

"a co do kika to byly powody i prawie kazdy admin postapil by tak samo
jezeli grasz juz na bydzi 3 lata to znasz regulamin
i nie czepiej mnie sie nastepnym razem"

ahahahahah po 1 to dostalem w ten sposob juz kilkanascie kikow i zawsze od ciebie a powodu nie bylo "a dostaje zawsze za to ze zwracam ci uwage"
A tak naprawde to ty sie mnie czepiasz o byle glupote np"za nik Neostrada to kupa
albo ostatnio slyszalem jakies cyniczne slowa po tym jak zmienilem nika na "SUPER team"
A chciales wiedziec co ludzie na ciebie mowia sorry nie napisze tego bo bana dostane ale
same bluzgi jedyne co ci moge napisac to to ze jak sie wbiles na server to w terro polecial tekst"o boze znowu ten przylazl" oczywiscie po slowie "ten" byl wulgaryzm ^^

Dzejms - Nie 26 Mar, 2006 20:17

Dołożę i ja swoje trzy grosze do tematu. Na ile znam obu (Kankera i BSE) jeden i drugi są przewrażliwieni na n/w punktach:
1. Kanker - na nicki (sam doświadczyłem tego kiedyś jak był on adminem na innym serwerze - też szybko dostałem kicka). Myślę że są ważniejsze rzeczy na które trzeba zwracać uwagę niż na nicki np. na coraz większą ilość cziterów na Bydzi.
2. BSE na poganianie graczy do rozbrajania bomby (też doświadczyłem tego niedawno jak grałem na drugim moim nicku adminowskim). Pamiętaj BSE! Admin nie tylko gra, ale i musi czasami zwracać uwagę na inne rzeczy podczas gry.
I tu chyba leży problem. Spotkali się we wrażliwych dla siebie punktach. Moim zdaniem po prostu powinniście się nawzajem przeprośić i wrócić do normalnej gry, bo jeden i drugi przecież dobrze grają i po co im ta kłótnia. :faja:

YekyL - Nie 26 Mar, 2006 20:28
Temat postu: Re: kankernoob>pan admin
PleB_S_E napisał/a:

gracze mowia ze ct raszuje a ON co? oczywiscie nic bo ma to gdzies

Nie zgadzam sie z tym zawsze jak Kankerowi mowie ze ktos raszuje odrazu widze slaya albo kicka gdy sie to powtarza, pozatym ty podczas gry wszystko czytasz co ludzie pisza?

PleB_S_E - Nie 26 Mar, 2006 20:29

Nie mam za co go przepraszac i nie czuje takiej potrzeby
jestem przewrazliwiony jak mnie cos denerwuje to pisze i tyle.
jesli admin wymaga od gracza przestrzegania zasad to niech sam je przestrzega.

KankerNooB - Nie 26 Mar, 2006 22:28

A chciales wiedziec co ludzie na ciebie mowia sorry nie napisze tego bo bana dostane ale
same bluzgi jedyne co ci moge napisac to to ze jak sie wbiles na server to w terro polecial tekst"o boze znowu ten przylazl" oczywiscie po slowie "ten" byl wulgaryzm ^^[/quote]

niestety moge to samo powiedziec o tobie i jeszcze kilku innych
ale nie powiem tego wiesz dlaczego ?
hmmm to chyba przyjdzie z wiekiem narazie nie podpalaj sie
zycze ci dalej milej i owocnej gry aaa i super kumpli, chyba juz wiem co to za kumple

i nie wypowiadaj sie za wszystkich

Vegeta - Nie 26 Mar, 2006 22:33

tak po za tematem do wszystkich ludkow grajacych na servie jesli ktos raszuje to pisze sie raszuej gosciu o nicku takim i takim a wiekszosc napisze ze ktos z ct raszuje a admin nie ma takich zdolnosci ze widzi kto raszuej wiec nie miejscie pretensji do tego jesli admin zyje a wy nie to mozna napisac kto raszuej na adminowskim... a co do sprawy nie moge sie wypowiadac.. bo nie bylem .. kazdy ma swoje wady i zalety.. ale jadna rzecz bse ty przeginasz z jedna rzecza ty wiesz z jaka ale to sprawa miedzy toba a mna... tyle do tematu ode mnie
ciasteczkowy - Nie 26 Mar, 2006 22:56

Jak widze PPP o kumpli dla BSE to chyba chodzi Ci o mnie bo jako jedyny napisałem jak było bo jako jedyny z ludzi co się tu wypowiedzieli byłem na serwerze i widziałem całe zajście.
BSE nie jest ani moim dobrym kolegą , sam nie raz przyjoł odemnie kika i bana .
Jakoś gracze dostając odemnie kika albo bana nigdy się nie skarżyli , wiedzieli za co i nie mieli pretensji.
Poprostu ja zawsze jestem bezstronny i podaje swoją werse wydażeń.
Napisałem to co widziałem i tyle przyjmij to do wiadomości i zrób z tym co chcesz , a nie piszesz jakieś sarkazmy i insynuacje.Troche nie fer z Twojej strony.

KankerNooB - Nie 26 Mar, 2006 23:10

oczywiscie bez sarkazmu
Dzejms - Pon 27 Mar, 2006 08:25

PleB_S_E napisał/a:
Nie mam za co go przepraszac i nie czuje takiej potrzeby
jestem przewrazliwiony jak mnie cos denerwuje to pisze i tyle.
jesli admin wymaga od gracza przestrzegania zasad to niech sam je przestrzega.

No to dajcie se po razie, ale proszę was skończcie! PROSZĘ! :faja:

Rider - Pon 27 Mar, 2006 09:38

Ja byłem wtedy na servie i byłem w teamie T i musze przyznać że CT perfidnie raszowało i nie był to jeden koleś bo to nie byłby problem napisać kto to był ale robiło to z 3-4 graczy. Były zwracane uwagi ale Kanker nie reagował :0o:

Potem Ciastek przyszedł ale on musiał wtedy akurat zdjąć warzywa z ognia :crazy: :hahaha: wiec mógł nie widzieć ;)