CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Bajki
_rOsO_ - Pon 27 Mar, 2006 14:22 Właśnie zapomniałem - NANKATSU rulessssssssssssTrel - Pon 27 Mar, 2006 14:25 Ed, Edd, Eddy RULEZZZZZZZZ!!!!!!!WEGier - Pon 27 Mar, 2006 14:39 krecik
sąsiedzi
bolek i lolek
bajki Disneya
He-man
Tom & Jerry
reszty nie pamiętam a było wiele bo miałem na początku lat 90 satelite (ciocia from USA )lnk - Pon 27 Mar, 2006 14:42 DB > all (vegeta is the best ; D)
HIMEN na tvn byl nicepsychic - Pon 27 Mar, 2006 14:55 Wszystkie odcinki dragon ball'a :D
DB RZADZI
Do teraz czekam az znowu poszcza go w tv .:Solid_Snake:. - Pon 27 Mar, 2006 14:57 moze wg tego jak byłem najmlodszy do tego jak stopniowa stawałem sie starszy ;p
około 5 lat to kapitan planeta ;D
Potem był supermen i batman oraz transformersy oraz GI-Joe, ale tego było mało, i nagle ucieli wyswietlanie tego.
Potem przyszedł czas na pononie 1 i yatamana, zorro, dajmosa
Potem nowe odcinki supermena, robione juz w nowym stylu
I najlepszy okres - DRAGON BALL WSZYSTKIE SERIE (a Z ulubiona)
No a teraz czekam na kreskówke star wars sidney - Pon 27 Mar, 2006 15:09 z bardzo mlodych lat (do ok 6 lat) to muminki smerfry scooby-doo i kapitan planeta i tom and jerry pozniej johny bravo, swiat wedlug ludwiczka itp. ale tom and jerry to chyba ulubiona tiop - Pon 27 Mar, 2006 15:20 kiedys tam... to co lecialo o 19 na tvp1
a i garfielda pamietam
teraz to family guy, american dad
ps co to jest Dragon ball ? Cashreen - Pon 27 Mar, 2006 15:33 Temat postu: Re: Bajki[quote="nowik"]
kiciper napisał/a:
wasze ulubione kreskowki ::))
no i moje ulubione to
- DB (cala seria)
- Bleach
- Cowboy Bebop
i wiele innych
A pamietacje mzoe Generała Daimosa ?
Nowik nie wiedziałem ze cie interesuje anime Ja lubie tez np.
-Ghost in the Shell
-Vampire D
-Berserk
-Akira i inne Za duzo by tu wymieniac Dzejms - Pon 27 Mar, 2006 17:32 I co? Wy myślicie, że przyznam się, że "Miś z okienka", "Jacek i Agatka" a później "Bolek i Lolek" i "Koziołek Matołek".
NIGDY !!!!!!!!