To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - Prośba o admina // $w!erzak

Cashreen - Śro 29 Mar, 2006 20:22

Ja jestem na Górnikiem Zabrze :) I co wy na to :P

Na TAK

WEGier - Śro 29 Mar, 2006 20:35

nie$WIERZY, OCZY wiscie na TAK.
Przestrzega zasad i tak dalej ...

..... ale w sumie potwierdze moje TAK, jeżeli złożysz uroczystą przysięge, że ... przestaniesz mi sprawiać batow na serwie ?!? hę ?? co ty na to ?? :chytrus: :lol:

YekyL - Śro 29 Mar, 2006 20:44

Tak
kiciper - Śro 29 Mar, 2006 20:59

Na tak
bbl` - Śro 29 Mar, 2006 21:18

Nie uwazacie ze jest juz za duzo adminow ? :chytrus: :crazy:
Melepeta - Śro 29 Mar, 2006 21:31

Ja uważam, że nie i uważam, że swierzak powinien dostać ( Solid zadecyduje) a ty bubel to, że go nie lubisz to już inna sprawa, wyraziłeś już swoją opinie więc nic niepisz i daj wypowiedzieć się innym ... ;[
qBert - Śro 29 Mar, 2006 21:47

bbl` napisał/a:

Ja tak uważam... Tzn. gdyby wszyscy admini grali tyle co powiedzmy Irys, Siatek czy Vegeta to już byłoby ich za dużo... Ale jak wiadomo, jedni mają mniej inni więcej czasu więc jeszcze jedna para rąk się przyda. Może ludzie przestaną się czepiać że admini są ślepi itd. bo będzie nas tylu że wyłapiemy raszerów. Tyle co do liczby admów :P

Rider - Czw 30 Mar, 2006 05:32

Często go widywałem na servie ostatnio mniej bo mniej ja gram. Ogólnie zna sie na rzeczy czyli na TAK ;)
bbl` - Czw 30 Mar, 2006 12:06

Melepeta napisał/a:
Ja uważam, że nie i uważam, że swierzak powinien dostać ( Solid zadecyduje) a ty bubel to, że go nie lubisz to już inna sprawa, wyraziłeś już swoją opinie więc nic niepisz i daj wypowiedzieć się innym ... ;[

Dobrze, przepraszam ;) .

lnk - Czw 30 Mar, 2006 12:38

qBert napisał/a:
bbl` napisał/a:

Ja tak uważam... Tzn. gdyby wszyscy admini grali tyle co powiedzmy Irys, Siatek czy Vegeta to już byłoby ich za dużo... Ale jak wiadomo, jedni mają mniej inni więcej czasu więc jeszcze jedna para rąk się przyda. Może ludzie przestaną się czepiać że admini są ślepi itd. bo będzie nas tylu że wyłapiemy raszerów. Tyle co do liczby admów :P

Hohohoh bardzo madra wypowiedz tylko nie zauwazyles ze jak bedzie tylu adminow to nie bedzie zadnego gracza bo tylko admini beda grali ? to nie bedziecie mieli kogo lapac ;)

NIE