CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Jak sie robi własne Logosy
Dzejms - Pią 31 Mar, 2006 08:35
bbl` napisał/a:
Jak bede mial swojego kompa to Ci zrobie tutoriala ze screenami .
A dlaczego tylko "Ci". My też chcemy . (chociaż ja wiem jak to się robi, ale innym na pewno się przyda). Przynajmniej będą jakieś normalne posty, a nie kłótnie. Rider - Pią 31 Mar, 2006 13:11 nom mnie tez by sie coś takiego przydało bo nie mam pojęcie a tym a chciałbym sobie jakieś logo trzasnąć siatkarz - Pią 31 Mar, 2006 13:15 no walsnie przydatna sprawa Cashreen - Pią 31 Mar, 2006 15:34 bubel przyda sie jeszcze opis obsługi Photoshopa cs2 bo zakupiłem ostatnio qBert - Pią 31 Mar, 2006 15:38 No więc jeśli chodzi o mnie to ogarnąłem HLC
Tylko że ja wrzucam tam gotowe jpg bo nie znam się na grafice Tak więc bubelku, gdybyś miał czas i byłbyś taki miły... poprosiłbym Cię o jakieś ładne logo z moim nickiem... Cashreen - Pią 31 Mar, 2006 15:42 ja juz tez ogarnołem HLC bbl` - Pią 31 Mar, 2006 16:07
qBert napisał/a:
No więc jeśli chodzi o mnie to ogarnąłem HLC
Tylko że ja wrzucam tam gotowe jpg bo nie znam się na grafice Tak więc bubelku, gdybyś miał czas i byłbyś taki miły... poprosiłbym Cię o jakieś ładne logo z moim nickiem...
Jedziesz w paincie .
P.S. A czemu macie tego nie ogarnac? Przeciez ten program jest wrecz banalny .