CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Prosba o admina // nappy
XeaN - Śro 05 Kwi, 2006 13:05 na nie Nie chciales mi pomoc i odpowiadales od niechcenia siatkarz - Śro 05 Kwi, 2006 13:15 kim ty wogole jestes?
a tak naprawde to zalozyles juz bloga? :> jezeli udowodnisz ze tak i ze piszesz tam to bede na tak rotfl
ps jokeolo84 - Śro 05 Kwi, 2006 15:04 na tak
jako admin nie było zastrzeżeń co do Twojego zachowania na servie(po za tym jednym rzutem mięchem)
na formu inny jest klimat i rozmowy niż podczas gry, gdzie liczy sie praca zespołowa a nie cięgłe dowalanie co na forum sprawia mi dużo radości
tylko graj a nie znów sezon na 2 miechy grania a potem ciszanowik - Śro 05 Kwi, 2006 17:06 btw. ja tez gram ale na fake'ach bo admini sa na serwie w tych godzinach to mi sie nie chce meczyc i ujawniac wole posiedziec i posluchac innych
na tak $w!ezak - Śro 05 Kwi, 2006 17:10 jak złozyłem prośbe o admina powiedziałeś że jest za dużo adminów więc na nie nappy - Śro 05 Kwi, 2006 18:16
siatkarz napisał/a:
kim ty wogole jestes?
a tak naprawde to zalozyles juz bloga? :> jezeli udowodnisz ze tak i ze piszesz tam to bede na tak rotfl
ps joke
Ja ci dam joke zaraz! Idź sprawdź komentarze na fotka.pl (też dżoke) :d
XeaN napisał/a:
na nie Nie chciales mi pomoc i odpowiadales od niechcenia
Eeee w czym ci znowu pomóc nie chciałem? :o Jak odpowiadałem?
sry ale ja Ciebie nie znam saint - Śro 05 Kwi, 2006 18:21 pierwszy raz go widze ale niech mu bedzie na TAK YekyL - Śro 05 Kwi, 2006 18:31 Nie znam jes niemily, brzydki, malo gra, styknie adminow jestem na TAKnappy - Śro 05 Kwi, 2006 18:36
YekyL napisał/a:
(...)brzydki(...)
Foch ! siatkarz - Śro 05 Kwi, 2006 18:39 nappy ty sie o moje konto na fotka.pl nie martw jak zazdroscisz to zaloz sobie swoje rotfl