To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - IrYs & Siatkarz - nie prowokujemy!

i.S.b - Nie 09 Kwi, 2006 23:22

jak możesz pamiętać jak byłeś pijany jak świnia ? nie wrzuce tego, bo "mi się nie chcę" ;]
SiD - Nie 09 Kwi, 2006 23:36

IrYs napisał/a:
jak możesz pamiętać jak byłeś pijany jak świnia ? nie wrzuce tego, bo "mi się nie chcę" ;]

bosz.. albo wrzucasz demqo i screen steam ID albo mnie juz morzesz przepraszac za oszczerstwa !!

siatkarz - Nie 09 Kwi, 2006 23:40

nosz kurrr.....cze.... a byla cisza i spokoj.... :/ bylo minelo
i.S.b - Nie 09 Kwi, 2006 23:41

sory, czy my sie znamy ?? i kim Ty jesteś wogóle że mi rozkazujesz ?? od tego to masz pieski, świnki, krówki, owieczki i kaczuszki z h5n1, a nie mnie :] nie było go na forum to był spokój, a teraz znowu cwaniakowanie, sid, to nie Twoja wioska, więc więcej loozu, a jak coś to mnie pozwij do sądu o "oszczerstwa". siema nara :cfaniak:
p.s: nie zapominaj że mam dowód :] więc ogarnij facjate :cfaniak:

P.S.2: sid, "morzesz" to chyba się powinno pisać przez "ż", hmmm, widać, słownik ortograficzny jest Ci troszkę obcy ... ale ... czego ja od Ciebie wymagam :cfaniak:

SiD - Nie 09 Kwi, 2006 23:58

IrYs napisał/a:
sory, czy my sie znamy ?? i kim Ty jesteś wogóle że mi rozkazujesz ?? od tego to masz pieski, świnki, krówki, owieczki i kaczuszki z h5n1, a nie mnie :] nie było go na forum to był spokój, a teraz znowu cwaniakowanie, sid, to nie Twoja wioska, więc więcej loozu, a jak coś to mnie pozwij do sądu o "oszczerstwa". siema nara :cfaniak:
p.s: nie zapominaj że mam dowód :] więc ogarnij facjate :cfaniak:

P.S.2: sid, "morzesz" to chyba się powinno pisać przez "ż", hmmm, nie dość, że ze wsi to analfabeta :x

hmm... po 1 tyle razy ile mnie obraziłes w tym poście to nie zlicze
po 2 sprawdz w słowniku co to znaczy analfabera
po 3 nie masz zadnego dowodu bo takie coś nie miało miejsca
po 4 siatkarz ja nie zaczałęm jak bys nie zauwazył

i.S.b - Pon 10 Kwi, 2006 00:05

obraziłem Cię ?? a czym ??ehh, nie wiem jak się to stało, ale poprawiłem wypowiedź(siatek mi dał warna przez gg), myślałem, że nie zauważysz, ale nie martw się , była ok 30sec ale akurat zdąrzyłeś wyłapać
a po drugie, chcesz demek ?? proszę bardzo, będą o ok 19-20-sta, jak mi mój braciak prześle (czyt . Mielcar ), bo to on Cię wtedy nagrywał, teraz każdy zobaczy Twoją poczciwą sidziastą twarz ... po pijaku ... na Twoje własne życzenie :wstydniś:

SiD - Pon 10 Kwi, 2006 00:07

kk tylko od razu scren daj z steam ID
siatkarz - Pon 10 Kwi, 2006 00:08

poszedl w piach
SiD - Pon 10 Kwi, 2006 00:09

hmm... screen poszedł w piach jaka szkoda mm...
i.S.b - Pon 10 Kwi, 2006 00:10

ej, chyba grasz tu na tyle, że każdy Cię zna po głosie tak ?? mam date demka, więc Solid może wyciągnać pod jakim steam id była osoba która sie odzywała Twoim głosem, tak ? na jakim Ty świecie żyjesz, teraz jest wszystko do zrobienia, "mówisz i masz" :cfaniak:
zapomniałem dodać "mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm" :faja: