To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Hyde Park - [you] czyli pkt 1.7 regulaminu

sidney - Sob 18 Lut, 2006 23:14

koperoz nie rozumiem o co ci chodzi ale straszna beka z ciebie jest :hahaha: slyszalem ze pan Gość ma małe ego i dlatego gra na czitach :)
koper0z` - Sob 18 Lut, 2006 23:19

taa najwiekszy problem stworzylem przez ten mod smieszny i przez te podpisy... nie czailem do konca o co chodzi i jak widze na servie teksty on nagrywa ci demko a potem na forum podpis typu
Cytat:
koper0z` masz czity ? To weź mi porzycz ...
koper0z` umiesz tak Banan ?

male ego ? po prostu taki sie urodzilem - zawsze mam problemy i nie ustepuje az sie wyjasni - ale sie z tego ciesze i mozecie miec ze mnie breche ale do konca nie wiem czemu... admini to troche wyolbrzymili... wiadomo nie wszyscy...[/quote]

olo84 - Sob 18 Lut, 2006 23:26

nie chodzi w takich przypadkach o wygraną ale kto podejdzie z większym dystansem do całej sprawy i będzie sie bardzej z tego nabijał

Hahaha! Hahaha! Hahaha! Hahaha! Hahaha!
Hahaha! Hahaha! Hahaha! ojejku ledwo sie na krześle utrzymałem ;] super temat super postępownie webmastera ;] oby takich tematów/zachowań było więcej ;]

sidney - Sob 18 Lut, 2006 23:29

Cytat:
male ego ? po prostu taki sie urodzilem

widze ze chyba nadal niedokonca rozumiesz na czym polega to całe [ y o u ] :)

nowik - Sob 18 Lut, 2006 23:31

olo prosze bardzo dalem sobie warna za przeklinanie... lepiej ? a sie wkurzylem bo mowic cos komus 10 razy a on dalej swoje... ehhh
olo84 - Sob 18 Lut, 2006 23:45

chodzi mi tylko o przestrzeganie zasad wiem ze w moicim poscie brzmi to trywialnie ale jeśli jest regulamin to dla wszystkich a nie tylko dla wybranej grupy

a tłumaczenie kilka razy tego samego jest faktycznie bardzo upierdliwe

KankerNooB - Nie 19 Lut, 2006 00:34

hahaha no tak ehhhh mlodosc i porywczosc
czasami pomys to nie boli
zapraszam do czytania regulaminu jak nie zrozumialas po 2 razie czytaj 45 razy
narazie blazna z siebie robisz
pozdrawiam papryke i groszek hahaha :papryczka:

ritarded l. - Nie 19 Lut, 2006 00:35

buahahahahhahahahaahhahahhabuahahahahhahahahaahhahahhabuahahahahhahahahaahhahahha
buahahahahhahahahaahhahahhabuahahahahhahahahaahhahahhabuahahahahhahahahaahhahahha
buahahahahhahahahaahhahahhabuahahahahhahahahaahhahahhabuahahaha :banan: hhahahahaahhahahha :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :papryczka: :papryczka: :papryczka: :papryczka: :papryczka: :marchew: :marchew: :marchew: :marchew: :marchew: :ogorek: :ogorek: :ogorek: :ogorek: :ogorek:

ritarded l. - Nie 19 Lut, 2006 00:38

Gość ma najmniejszego ptaszka w majtach :P :P:P
nappy - Nie 19 Lut, 2006 00:56

koper0z` napisał/a:
btw wlasnie nowik mi wytlumaczyl dzialanie tego idiotycznego moda :s wiec jak cos to sry for Maaciek... ale tylko dla niego... bo ja mysle ze admin powinien pomagac a nie tepic... przemyslcie to ^^

Ahahhah człowieku zabiłeś mnie tym kompletnie, mam ci jeszcze to wydrukować i przeczytać na głos? Naprawde ogarnij się (chociaż troszke, tyci tyci) a już będzie lepiej :)

Gość NIE ma ptaka :crazy: