CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - [you] czyli pkt 1.7 regulaminu
sidney - Sob 18 Lut, 2006 23:14 koperoz nie rozumiem o co ci chodzi ale straszna beka z ciebie jest slyszalem ze pan Gość ma małe ego i dlatego gra na czitach koper0z` - Sob 18 Lut, 2006 23:19 taa najwiekszy problem stworzylem przez ten mod smieszny i przez te podpisy... nie czailem do konca o co chodzi i jak widze na servie teksty on nagrywa ci demko a potem na forum podpis typu
Cytat:
koper0z` masz czity ? To weź mi porzycz ...
koper0z` umiesz tak Banan ?
male ego ? po prostu taki sie urodzilem - zawsze mam problemy i nie ustepuje az sie wyjasni - ale sie z tego ciesze i mozecie miec ze mnie breche ale do konca nie wiem czemu... admini to troche wyolbrzymili... wiadomo nie wszyscy...[/quote]olo84 - Sob 18 Lut, 2006 23:26 nie chodzi w takich przypadkach o wygraną ale kto podejdzie z większym dystansem do całej sprawy i będzie sie bardzej z tego nabijał
Hahaha! Hahaha! Hahaha! Hahaha! Hahaha!
Hahaha! Hahaha! Hahaha! ojejku ledwo sie na krześle utrzymałem super temat super postępownie webmastera oby takich tematów/zachowań było więcej sidney - Sob 18 Lut, 2006 23:29
Cytat:
male ego ? po prostu taki sie urodzilem
widze ze chyba nadal niedokonca rozumiesz na czym polega to całe [ y o u ] nowik - Sob 18 Lut, 2006 23:31 olo prosze bardzo dalem sobie warna za przeklinanie... lepiej ? a sie wkurzylem bo mowic cos komus 10 razy a on dalej swoje... ehhholo84 - Sob 18 Lut, 2006 23:45 chodzi mi tylko o przestrzeganie zasad wiem ze w moicim poscie brzmi to trywialnie ale jeśli jest regulamin to dla wszystkich a nie tylko dla wybranej grupy
a tłumaczenie kilka razy tego samego jest faktycznie bardzo upierdliweKankerNooB - Nie 19 Lut, 2006 00:34 hahaha no tak ehhhh mlodosc i porywczosc
czasami pomys to nie boli
zapraszam do czytania regulaminu jak nie zrozumialas po 2 razie czytaj 45 razy
narazie blazna z siebie robisz
pozdrawiam papryke i groszek hahaha ritarded l. - Nie 19 Lut, 2006 00:35 buahahahahhahahahaahhahahhabuahahahahhahahahaahhahahhabuahahahahhahahahaahhahahha
buahahahahhahahahaahhahahhabuahahahahhahahahaahhahahhabuahahahahhahahahaahhahahha
buahahahahhahahahaahhahahhabuahahahahhahahahaahhahahhabuahahaha hhahahahaahhahahha :ogorek: :ogorek: :ogorek: :ogorek: :ogorek:ritarded l. - Nie 19 Lut, 2006 00:38 Gość ma najmniejszego ptaszka w majtach :P:Pnappy - Nie 19 Lut, 2006 00:56
koper0z` napisał/a:
btw wlasnie nowik mi wytlumaczyl dzialanie tego idiotycznego moda :s wiec jak cos to sry for Maaciek... ale tylko dla niego... bo ja mysle ze admin powinien pomagac a nie tepic... przemyslcie to ^^
Ahahhah człowieku zabiłeś mnie tym kompletnie, mam ci jeszcze to wydrukować i przeczytać na głos? Naprawde ogarnij się (chociaż troszke, tyci tyci) a już będzie lepiej