To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - de_sunny

jatokor - Pią 14 Kwi, 2006 09:57

cooooooooooo ?? ?? na bydzi nie ma italy omg co to za serwer :/ de sunny wszystko mi jedno :twisted:
Rider - Pią 14 Kwi, 2006 11:41

Mnie sie sunny podoba jakaś ładna ta mapa :P
Dzejms - Pią 14 Kwi, 2006 12:11

Rider napisał/a:
Mnie sie sunny podoba jakaś ładna ta mapa :P

I przede wszystkim bardzo szybka. Przeciętnie nie trwa dłużej jak 1,5 minuty, przez co szybko się wraca do gry w nast. rundzie jak ktoś lami tak jak ja.
Natomiast cpl_fire.... WRRRRRRRRRRRRRRRRRR - to już wole cs_italy. :faja:

siatkarz - Pią 14 Kwi, 2006 12:14

cpl_fire i _strike to dwie pomylki cs'a.... a sunny jest fajniutka :)
neverling~ - Pią 14 Kwi, 2006 12:31

a ja jestem za wywaleniem de_dust2002 :faja:
sunny moze zostac !

cple tez niech zostana ! Nie mozna w kolko grac dust2, inferno, nuke :x

Gdy leci ona rano albo jak nie ma admina to zaraz jest "bug using".
Ludzie wariuja podstadzaja sie na te textrury i czesto jest tak ze po texturach CT przechodzi do terro na respa :E

qBert - Pią 14 Kwi, 2006 13:16

hoho. Widze ze temat sunny upadnie. Widocznie gracze nie wypowiadajacy sie na forum uwazaja ze sunny to syf. Ja od biedy moge grac...

WEGier napisał/a:
wywalcie cpl, a dodajcie jakieś inne mapki bo mapcykl już troszkę się znudził i możnaby coś dodać i uatrakcyjnić (rany jakie trudne słowo) serwa

Może faktycznie warto by dodać jakieś inne mapki zamiast tych cpl... Słyszałem jak ktoś powiedział że nasz serwer powinien sie nazywac bydzia_cpl ;] Nie wiem co na to Solid ale może by zrobić takie 2 topicki, jeden np. 2 mapy ktorych chcesz sie pozbyc i drugi 2 mapy ktore chcialbys grac na bydzi 1... Co wy na to?

Dzejms - Pią 14 Kwi, 2006 13:25

To zrób. :faja:

P.S.
Sry, że nie na temat, ale podobają mi się qBert Twoje zainteresowania wymienione w profilu. :hahaha:

w0mbat - Pią 14 Kwi, 2006 15:07

de_sunny mogłaby zostać a jak już coś wywalać to cpl_strike a nie _fire. Nie wiem czemu ale fire bardziej mi sie widzi od strike-a
qBert - Pią 14 Kwi, 2006 15:32

Może klozet skoro mamy to