CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Prosba o admina / bbl` : P
siatkarz - Czw 20 Kwi, 2006 17:32 troszke twoje zachowanie nie pasuje do roli admina... obecnie jestem bardziej na nie
zreszta nie odpisuj na kazda wiadomosc... wysluchaj opini i poczekaj...kill - Czw 20 Kwi, 2006 17:52
siatkarz napisał/a:
zreszta nie odpisuj na kazda wiadomosc... wysluchaj opini i poczekaj...
popieram siatkarza i jestem na niedomaz - Czw 20 Kwi, 2006 17:53 nieqBert - Czw 20 Kwi, 2006 19:13
bbl` napisał/a:
Nierozumiem. Poprostu chce pilnowac porzadku na serverze tak jak kazdy admin.
Słaba motywacja jak dla mnie... Nie uważasz jak inni że jest za mało adminów albo że grasz w godzinach kiedy ich nie ma etc. A może chodzi o slota... Zresztą nie oceniam... Jak dla mnie to też raczej na nie, szczególnie że faktycznie adminów jest sporo, a teraz kiedy wchodzi anty rasz... To chyba główny powód. Raczej na nie!P-C P-K - Czw 20 Kwi, 2006 19:49 Jak sie pytacie wprost to odpowiada bo tak jest grzecznie...neverling~ - Czw 20 Kwi, 2006 20:25 bbl? Do czego tu doszlo
TAK WEGier - Czw 20 Kwi, 2006 20:26 tak
byłeś dobrym adminem, nigdy nie miałem do ciebie zastrzeżeń. Po rezygnacji nie zmieniłeś się (za bardzo) na gorsze, nie widziałem skarg na ciebie.
PS nie znam twoich fejkow, ale chyba po fejkiem też byłeś w porządku
PS 2 widzę także Świerzaka w tej roli ale chyba już o nim zapomnieliście KankerNooB - Sob 22 Kwi, 2006 09:33 tak
tylko panie bbl za duzo esl grasz na bydzi
server ffa biegamy zabijamy i giniemy albo odwrotnie
ale na TAKYekyL - Sob 22 Kwi, 2006 09:40 Tak, nie mam zastrzezen.kodik - Sob 22 Kwi, 2006 09:56 tak ~ of k0rs