CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - adminowi sie nudziło
qBert - Nie 23 Kwi, 2006 19:36 Tez sądze że to był free frag... Mam taką sugestie do adminów. Może by tak nie dawać slapów więcej niż 3 tak jak mi Teczufka powiedział. Bo to mocno floduje ekran... A slay powinien być jak zostaje ostatni ff a nie w czesniej...
siatkarz napisał/a:
mialem raz taka sytuacje ze koles ozyl jak nacisnelem '2' (slay ) ale bylo juz za pozno ale watpie zebys to byl ty
Jeśli chodzi o to, to powinien grać od początku rundy... Jego strata...olo84 - Pon 24 Kwi, 2006 11:52
Kod:
L 04/21/2006 - 13:33:18 - de_aztec: Chat: "roach<1923><STEAM_0:0:1697953><>" chat " ta jasne i co jeszcze"
nie byłem free i grałem od początku rundy miałem kampe stałem koło mostu z 2 kolesiami a potem cofnełem sie osłania brame bo było mniej niż 2 min i mogli nas zajśc na moście od bramy
a druga kwesia troszke mnie zdziwiło, że admin który mnie slapnął nie chciał sie przyznac mimo pytania
EDIT:przez micra też nie gadałem nikogo nie blokowałem etcbbl` - Pon 24 Kwi, 2006 12:56 Moze przez mic'a cos gadales ? qBert - Pon 24 Kwi, 2006 14:15 Teraz zaczyna mi coś świtać że byłem na serwie jak to miało miejsce... Ale nie za bardzo to pamiętam... Albo poprostu pomyliło mi się z czymś podobnym... Podejrzewam że chodziło o to że kampisz...Vegeta - Pon 24 Kwi, 2006 17:06 widze ze kolega nie wie co sie robi w terro .. sluchaj koles ja nie bede cie prosil abys nie kampil ludzie przy bramie stoja i probuja wbic a ty uciekasz w strone respa(stales juz kolo tych kamieni co sie wychodzi z respa ) wiec dostales slapa a i nawet nie zamierzales sie ruszyc do przodu..za tekst co jeszcze dostales slaya wiec eot
p.s. jak chcesz kampic to do ct dlatego tez cie odrazu przenioslem .. jesli piszesz skargi o slaya to masz ladnie z glowa .. i kamp dales w terro a jak spotkasz mnie i zakmapisz to juz nie bedzie slapa tylko slay.. jeszcze jedno adminowski nie jest do pisania o ***cenzura***(chyba ze admin z kims rozmawia)... i nie wazne ktory admin dostales kare i tyle... (tak sie zbulwersowales i kampiles bo awp nie chciales stracic)Melepeta - Pon 24 Kwi, 2006 17:11 I wszystko jasne OLO niepisz juz skarg ... Vegeta - Pon 24 Kwi, 2006 17:17 macie racje bede robil 2 slapy nie ruszy sie slay i nie wazne czy ma bron czy nie..siatkarz - Pon 24 Kwi, 2006 17:26 skarga OLA bez odp oidrazu klozet... on tylko czas zajmuje olo84 - Pon 24 Kwi, 2006 17:42 mhm naprawde ?
dziwne abym gdzies biegl skoro pisalem na admin czacie
poza tym napisalem gdzie byli kolesie NA MOSCIE a ja poszedle im oslaniec plecy skoro granie TP tzn oslanianie kogos jest karena sleyem to... zreszta nie warto pisac
poza tym czemu nie napisales ze dales mi slaya?? pytalem ktory admin?? i za co? lol
za kampienie fajnie biegam zabijam oslaniam ludzi z teamu i to jest kampienie n/c
i czemu zawsze ***cenzura*** ja obrywam a inni sa ostrzegani nie kampcie albo do bomby a u mnie sley za kazda sytuacje ktora mozna podciagnac pod cos w stylu kampienie raszowanie blokowanie itp wycofałem sie w kierunku respa bo z kampa raczej nie bede stal 3 metry od bramy i slapy i sley
Cytat:
ludzie przy bramie stoja i probuja wbic a ty uciekasz w strone respa(stales juz kolo tych kamieni co sie wychodzi z respa ) wiec dostales slapa a i nawet nie zamierzales sie ruszyc do przodu..za tekst co jeszcze dostales slaya wiec eot
ludzie na moście a "za tekst co jeszcze dostales slaya wiec eot " taak?? który tekst??
Cytat:
eszcze jedno adminowski nie jest do pisania o ***cenzura***
sorka next razem na ogolnym napisze że jesteś ^^qBert - Pon 24 Kwi, 2006 18:10 Ogolnie to bardzo cieżko stwierdzić czy ktoś kampi zamiast raszować... Jak zauważyłem to admini sa O WIELE ZA POBŁAŻLIWI!! Ja staram sie to tępić, ale poznieważ zazwyczaj gram w Terro to nie widze za dobrze kto leci do paki a kto oszczedza bron. Dam moze kilka przykladow:
1. Podlozona paka, nic sie nie dzieje jesli chodzi o CT. Uciekamy bo zaraz bedzie boom, koles w bezpiecznym miejscu siedzi, zabija mnie jak wieje z nozem. Next round -> slay. Reakcja: zabił admina to teraz slay... etc.
2. Osoba znana dobrze na serwerze jak sie po fakcie okazalo, campi bo chce zatrzymac bron. Zauwazylem, slay. Admin czat: "za co PANIE ADMINIE" czy cos w tym stylu...
3. Pisze na bialo bo jestem death ze CT do paki. Wybucha. Admin czat: "Widac ze masz admina max tydzien, wiesz co to jest ECO? nie mialem na defa!" A moze tak po drodze gdzies lezy?! Wyszedlem po jakims czasie z serwa, wracam za pare godzin, gosciu nadal gra. Paka tyka, nic sie nie dzieje. Wszyscy uciekaja, koleszka z awp zabija kogos z T... Pisze do niego, "ZNOWU ECO?". Odpowiedz: "Chyba bym nie zdazyl, nie?"
Brak mi slow... Proponuje zeby admini bardziej przykladali wage do kampienia a nie tylko do raszy... Moze sie w koncu naucza... Szczegolnie ze nie jeden raz pisalem na @czacie zeby zrobili pozadek w CT do @ tam grajacych... Ale od niektorych to jak od sciany sie wszystko odbija... A jak jeden zrobil pozadek to skarga! n/c