To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - HAHAH qbert

qBert - Czw 04 Maj, 2006 22:13
Temat postu: Skarga na mantis
Kod:
czlowku jaki ty jestes smieszny na serverze udajesz kozaka a na vorum piszesz jak owieczka :Dheheheheeh i do tego przylizujesz Pupke i wymiekasz i dajesz bany bo ktos ci powiedzal ze jestes lama bo jestes WykrzyknikWykrzyknik grac nie umiesz i tyle kupiles admina i cfaniakujesz i na innych sie wyzywasz tyle w tym temacie WykrzyknikWykrzyknik! Szczerbaty Wykrzyknik Wykrzyknik Wykrzyknik Szalony Szalony <---tak wygladasz jak dajesz bany ^^

To mówi samo za siebie. 2 warny na forum już odstał a ja prosze o 2 tygodnie przerwy od bydzi w ogóle... Troche ***cenzura*** przegiął !!

i.S.b - Czw 04 Maj, 2006 23:18

Trochę kolo przegiął fakt :/
Kara się należy, przyda się typowi mała przerwa. Wiesz qBert, wiosna, te sprawy, ciepło, coraz więcej dziewczyn w **cenzura** itd, to się miesza niektórym w główkach :cfaniak:

siatkarz - Czw 04 Maj, 2006 23:23

mysle ze jako nowemu osobnikowi podarowalbym taki wystepek.. ale za kazdy nastepny: perm. lepiej nie zrazac ludzi do serwera i do forum :)
i.S.b - Czw 04 Maj, 2006 23:35
Temat postu: Re: SKARGA NA Qbert-----
mantis napisał/a:
i naduzywa swoich mocy.

buhahahhahhahha, a co, qBert to jest jakiś Gandalf z Władcy Pierścieni ?? :hahaha:
Albo Czarnoksiężnik z krainy OZ ?? a może poprostu He-man ?? we człowieku zbastuj z deka, bo to żal co piszesz :cfaniak:

ROSOMAK - Pią 05 Maj, 2006 04:46

kara musi byc bez wzgledu na ustroj :papa2:
qBert - Pią 05 Maj, 2006 08:44
Temat postu: Skarga na m A n T 1 Xs | Own Styl'e
siatkarz napisał/a:
mysle ze jako nowemu osobnikowi podarowalbym taki wystepek.. ale za kazdy nastepny: perm. lepiej nie zrazac ludzi do serwera i do forum :)

Jeśli uważasz że to nowy osobnik to obejrzyj to - Skarga na m A n T 1 Xs | Own Styl'e Jak dla mnie to jemu się perm należy za całokształt... Ale 2 tygodnie to minimum...

mantis - Pią 05 Maj, 2006 09:38
Temat postu: widze ze jednak nie dajesz spokoju ;/
Wykreślone?? Nic nie pisałem... Przez mic gadałem. Za pierwszym razem nawet zdania nie skończyłem, a mówiłem żeby przestał mnie wyzywać a za drugim opowiadałem Seeedowi ze napisałem skarge i wtedy on to napisał. <--- to twoja wypowiedz

to co rzekomo pokazales jak wyzywam i bluzniej to 1 strona medalu ale swoje kwiestie i to co mowiles przez mika juz nie pokazales ani nie opisales !! siebie za wszelka cene probujesz oczyscic z wszelkich zazutow i zwalasz wszstko na mnie smieszne pokaz co ty pisales i mowiles to pewnie z szokujesz nie jednego !! bez powodu bym tego sam do siebie nie pisal ! chyba to logiczne prowokowales w grze i badz odwazny i napisz co mowiels przez mic bo tylko obwiniasz mnie ! !! ?? !!

mantis - Pią 05 Maj, 2006 09:45
Temat postu: qbert ?!
Pokazales wszstkim wyrwane wypowiedzi z kontekstu zreszta to widac w jakim odstepie czasu pisalem !! wiec napewno musiales do mnie cos mowic i dlatego to napisalem
i nie rob z siebie ofiary ! zachowujesz sie jak bys nic do mnie nie mowil i nic nie robi
prowokowales mnie to masz odp na swoje pytanie ! i tak jak bylo napisane w mojej wypowiedzi z cytuje "H*jem" nie powiedzalem wcale tego do ciebie bo napisalem ze nie powiedalem nawet to moj cytat ! a ty poczestowales mnie bane za to napisalem a w cale nie uzylem slowa "h&j" tylko ***cenzura***&&& konfident bo tak sie zachowales i ty 1 poleciales ze skarga nie ja !

mantis - Pią 05 Maj, 2006 09:53
Temat postu: ps.gbert !
Zaluje ze nie nagralem twojej rozmowy i wypowiedzi twoich kolegow w moja strone zreszta na skrinie jest 1 z wypowiedzi twoich kolegow prowokacyjna padajaca w moim kierunku troche zagrales na swoja niekozysc! Ale wiesz co ja moge pierwszy przeprosic bo ty nawet nie idzesz w tym kierunku zeby grac w zgodze tylko pokazujesz jakies dowody z przed miesiaca ! Mi chodzilo bardziej o dojscie do porozuminia wzajemnego ! :*
sidney - Pią 05 Maj, 2006 10:07

moze sie nieznam, ale moim skromnym zdaniem to 666 mu sie nalezy :mrgreen: i jeszcze urodzil sie tego samego dnia co ja...co za hańba :mrgreen: