CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - skarga na admina ciasteczkowy potwor
ciasteczkowy - Sob 06 Maj, 2006 23:43 A co ma czytanie ze zrozumieniem do kłamania w faktach
Kod:
PS widziales kiedys uczciwego prawnika?
dziękuje to mi wystarczy.
Kod:
h@ jest Solid i on zdecyduje nie ty.
Pokaż że masz jaja a nie zaczynasz i dostajesz kopa i lecisz na skarge.
Chcesz wyciągnąć konsekwencje odemnie to zadziałamy także na odwrót.
Ja kłame ja wylatuje Ty kłamiesz masz perma pokaż że masz jaja.ritarded l. - Sob 06 Maj, 2006 23:47 haha czekam na propozycje 1on1 w warszawie. nice 1
owszem chce wyciagnac konsekwencje. z tym, ze jest to rozstrzygane wedlug regulaminu forum/serwera a nie wedlug twojego widzimisie. widze ze chcialbyc dac mi bana ale za abrdzo nie masz za co....
a co do "nagrywania" mnie. czy jak przeszedlem do CT potem to po co zostales w terro?siatkarz - Sob 06 Maj, 2006 23:57 za taka prowowokacje normalnie ze wylapalbys bana na 10 minut! to samo tytczy sie kazdego ritarded l. - Sob 06 Maj, 2006 23:58
siatkarz napisał/a:
za taka prowowokacje normalnie ze wylapalbys bana na 10 minut! to samo tytczy sie kazdego
eh zrozumcie ze mnie nie bawi prowokowanie adminow bo sam z tym walczylem.ciasteczkowy - Nie 07 Maj, 2006 00:15 z całym szacunkiem do Ciebie ale 1/1 nie wchodzi w gre bo nie jesteś dla mnie zawodnikiem.(mówie zawodnikiem ponieważ byłem zawodowym kick-boxerem )
A takim zachowaniem pokazujesz że nie ma w Tobie odrobiny HONORU.
Jak był byś pewny swego tak jak ja to postawił byś na szale bana dla siebie.
I zrozum ja nie chce dla Ciebie bana za gre tylko za to że kłamiesz.
a kłamstwa nie ździerże jak już wcześniej pisałem.
Pokaż że jesteś honorowy.
a co do przejscia do ct zaś się motasz w zeznaniach napisałeś że było 9/7 to jak miałem wrócić A potem skil spadł
Zacznij myśleć co piszesz bo prawnik z Ciebie nie bedzie.neverling~ - Nie 07 Maj, 2006 14:20 Admini powinni byc dla siebie uprzejmi i byc zgrana grupa a niee pisac na siebie skargi :O
Tak mi sie wydaje : O Powinni wspopracowac i byc sobie zaufani : O
Tego nam brakuje na naszej kochanej bydzi Vegeta - Nie 07 Maj, 2006 15:16
neverling~ napisał/a:
Admini powinni byc dla siebie uprzejmi i byc zgrana grupa a niee pisac na siebie skargi :O
Tak mi sie wydaje : O Powinni wspopracowac i byc sobie zaufani : O
Tego nam brakuje na naszej kochanej bydzi
jacy admini?? vortex stracil admina na swoja prosbe.. wiec nie kumam twojego postu.. a co do nickow i wogole prowaokacji.. to jest troszke zalosne ty vorek miales admina wiec znasz zasady trzymaj sie ich a nie w kulki lecisz tak samo inni gracze.. zlosliwosc powinna byc nagradzana banem.. bo nie ktorzy mysla ze jak postrugaja wariata to im wszystko wolno...ritarded l. - Nie 07 Maj, 2006 18:22
ciasteczkowy napisał/a:
z całym szacunkiem do Ciebie ale 1/1 nie wchodzi w gre bo nie jesteś dla mnie zawodnikiem.(mówie zawodnikiem ponieważ byłem zawodowym kick-boxerem )
A takim zachowaniem pokazujesz że nie ma w Tobie odrobiny HONORU.
Jak był byś pewny swego tak jak ja to postawił byś na szale bana dla siebie.
I zrozum ja nie chce dla Ciebie bana za gre tylko za to że kłamiesz.
a kłamstwa nie ździerże jak już wcześniej pisałem.
Pokaż że jesteś honorowy.
a co do przejscia do ct zaś się motasz w zeznaniach napisałeś że było 9/7 to jak miałem wrócić A potem skil spadł
Zacznij myśleć co piszesz bo prawnik z Ciebie nie bedzie.
z calym szacunkiem, ale z opluwaniem sie nawzajem na serwerze i forum nie wrzucam swojego honoru na szale bo nie ma takiej potrzeby. honor zachowuje na lepsze okazje, z lepszego powodu, dla lepszych ludzi - bez obrazy. i uwierz mi, na straszeniu ludzi i wozeniem sie z powodu "jestem bylym kickboxerem" naprawde daleko nie zajedziesz. i z tego powodu masz kompleksy ze studiuje? bo do tego tematu usilnie wracasz.
a co do przejscia - bylo 9 terro i 7 ct.
a kto ma racje, wyjasnia logi.RadukE - Nie 07 Maj, 2006 21:01 interesujaca telenowela uklad dobry perm albo utrata adma ja bym na to poszedl nappy - Nie 07 Maj, 2006 23:41
RadukE napisał/a:
interesujaca telenowela uklad dobry perm albo utrata adma ja bym na to poszedl
Ja też...
...ale Hortex^^ ma pełne gacie jak pomyśli, że mógłby już nie zagrać na bydzi
btw - htx^^ - jakoś nie widzę, żeby Ciastek się woził (który i tak nie umie grać z AWP :hahaha:), tylko Ty. Więc japens już pokrzywdzony ex-adminie.