To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - "Prośba o admina // Cashreen"

Cashreen - Nie 07 Maj, 2006 20:08

na bydzia 1 gram prawie ciagle bardzo czesto mozna mnie tam spotkac szczerze mowiac nie gram na zadnym innym servie tylko czasami jak bydzia 1 jest zajeta to gram gdzies indziej :) na forum moze nie za duzo ale zawsze cos pisze :)
mOrb - Nie 07 Maj, 2006 20:11

Jestem ZA ;]
oLKa - Nie 07 Maj, 2006 20:41

TAK

Ps: Czekaj cierpliwie i nie pisz po kazdej nowej wypowiedzi ;]

nowik - Nie 07 Maj, 2006 20:48
Temat postu: Re: "Prośba o admina // Cashreen"
Cashreen napisał/a:
Chciałbym admina bo nie zawsze w godzinach popołudniowych sa admini a na serverze robi sie tzw.bydło kazdy raszuje poprostu robia co chca :) :papryczka:

Wy macie jakiego gotowca i tylko slowa zmieniacie czy co ?:| po primo. duzo adminow jest i zawsze ktos jest, prawie zawsze powiedzmy... a co do raszow to jest tylko 5 mapek bez stref AT :X zatem no offence ale jak moga raszowac jak samo ich zabije ?:| ehh... no ale co do osby admina to jestem na tak :P wkoncu jeden team w bydziaSQ(n) xD

WEGier - Nie 07 Maj, 2006 22:02

TAK BO TAK
Melepeta - Nie 07 Maj, 2006 23:17

Tak
Vegeta - Nie 07 Maj, 2006 23:51

nie z tego powodu ze jest duzo adminow.. i wedlug mnie wystaczy ich.. po za tym garnie czesto to jedno a kickowanie i slayowanie i uzeranie sie z innymi.. oraz roznego rodzaju tlumaczenia to drugie a ty sie do tego nie nadajesz... nigdy nie widzialem abys pomogl graczowi jakiemus ani nic a to jest bardzo wazne... ludzie i uzasadniejcie wypowiedzi swoje tak bo tak to co to ma byc oddaje swoj glos bo do idola mnie nie wzieli.. ehh kazdy daje tak bo gracz gra czesto... albo jest kolega.. badz lubicie nabijac sobie posty ..
BORSUK - Pon 08 Maj, 2006 11:51

W sumie dlaczego nie - jest dośc często na serwie więc może by popilnował troche :)
Nie moge powiedzieć że nie ale na admina trzeba zasłużyć - tak mi sie wydaje - więc staraj sie chłopie i rób wszystko by osoby grające na Bydzi widziały w Tobie osobę do której w razie problemów można sie zawsze zwrócić. 3mam kciuki i cy on Bydzia :)

qBert - Pon 08 Maj, 2006 12:07

Znam, lubie ale nie jestem przekonany czy jest potrzebny kolejny admin... Moza podmienic go za jakiegos obecnego... Wiecie o.c.b.
P-C P-K - Czw 11 Maj, 2006 19:20

Nie no przestań. Każdy raszuje. A antyrasz hmz? Ja myślę, że starczy adminów. Dostał Świerzak, dostał bbl ponownie. Poza tym 7 ostatnio zamykanych tematów to prośby o admina. To powinno da do myślenia.

Czyli nie.