To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - Ponowna prosba !!!

WEGier - Pon 22 Maj, 2006 13:53

estate, siege (nawet lubie militie jakko CT :lol: ) i wiele innych jest fajna ... mam dość (nie tylko ja) standardowo granych mapek niech zostaną ale dodajmy coś !!

jestem za tym obiema ręcoma

BABCIA - Pon 22 Maj, 2006 14:38

pozbyć się cpl assauk prosze
qBert - Pon 22 Maj, 2006 15:12

WEGier napisał/a:
estate, siege

da da da :)

neverling~ - Pon 22 Maj, 2006 15:34

Ja lubie cplki mozna sie na nich duzo nauczczayc ale nie moze tak byc ze jak wchodzi cpl to serwer jest posty. Zostawmy cpl_mill (najlepszy chyba dla graczy) i dodjamy jeszcze vertigo i italy :D
YekyL - Pon 22 Maj, 2006 16:14

Zostawcie cplki, wiekszosc przerastaja dlatego uciekaja, jestesm za dodaniem map wyzej wymienionych i wywaleniem dusta2002.
lnk - Pon 22 Maj, 2006 16:28

TAK TAK TAK DODAJMY CS_ITALY I MILITIE I JESZCZE AWP_MAP I BEDZIE 9vs9 na awp <LAJT>
Wszyscy do tero i awp a ct bedzie sie gubic na mapie wychyla sie i dead bardzo madre rozwiazanie ;)

cpl_x lepiej juz grac niz w italy w ktorej 9 tero ma awp a ct nie wie co sie dzieje...

Jak juz na sile chcecie zmieniac mc...

de_vertigo
cs_assault
as_tunnel

bbl` - Pon 22 Maj, 2006 17:29

O assault moze byc :mrgreen: . Dawno na tym nie gralem :rotfl2: .
.:Solid_Snake:. - Pon 22 Maj, 2006 18:17

proponuje:

out de_cpl_strike

in de_vertigo, cs_crackhouse

P-C P-K - Pon 22 Maj, 2006 19:08

cs_crackhouse za małe i sie nudzi szybko. Vertigo jak najbardziej. Ale strike fajny jest.
akira - Pon 22 Maj, 2006 19:14

taki temat, ze az sie musze wypowiedziec :E
jak widze cpl_fire to az sie sam exit w konsoli wpisuje -_- jestem jak najbardziej za usunieciem
btw nie rozumiem co jest fajnego w vertigo o_O 2 wejscia dla terro... ct je obstawia i terro idzie na rzez :rotfl: moze mi ktos wyjasnic? :mrgreen: