CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Ponowna prosba !!!
WEGier - Pon 22 Maj, 2006 13:53 estate, siege (nawet lubie militie jakko CT ) i wiele innych jest fajna ... mam dość (nie tylko ja) standardowo granych mapek niech zostaną ale dodajmy coś
jestem za tym obiema ręcomaBABCIA - Pon 22 Maj, 2006 14:38 pozbyć się cpl assauk proszeqBert - Pon 22 Maj, 2006 15:12
WEGier napisał/a:
estate, siege
da da da neverling~ - Pon 22 Maj, 2006 15:34 Ja lubie cplki mozna sie na nich duzo nauczczayc ale nie moze tak byc ze jak wchodzi cpl to serwer jest posty. Zostawmy cpl_mill (najlepszy chyba dla graczy) i dodjamy jeszcze vertigo i italy YekyL - Pon 22 Maj, 2006 16:14 Zostawcie cplki, wiekszosc przerastaja dlatego uciekaja, jestesm za dodaniem map wyzej wymienionych i wywaleniem dusta2002.lnk - Pon 22 Maj, 2006 16:28 TAK TAK TAK DODAJMY CS_ITALY I MILITIE I JESZCZE AWP_MAP I BEDZIE 9vs9 na awp <LAJT>
Wszyscy do tero i awp a ct bedzie sie gubic na mapie wychyla sie i dead bardzo madre rozwiazanie
cpl_x lepiej juz grac niz w italy w ktorej 9 tero ma awp a ct nie wie co sie dzieje...
Jak juz na sile chcecie zmieniac mc...
de_vertigo
cs_assault
as_tunnelbbl` - Pon 22 Maj, 2006 17:29 O assault moze byc . Dawno na tym nie gralem ..:Solid_Snake:. - Pon 22 Maj, 2006 18:17 proponuje:
out de_cpl_strike
in de_vertigo, cs_crackhouseP-C P-K - Pon 22 Maj, 2006 19:08 cs_crackhouse za małe i sie nudzi szybko. Vertigo jak najbardziej. Ale strike fajny jest.akira - Pon 22 Maj, 2006 19:14 taki temat, ze az sie musze wypowiedziec
jak widze cpl_fire to az sie sam exit w konsoli wpisuje -_- jestem jak najbardziej za usunieciem
btw nie rozumiem co jest fajnego w vertigo o_O 2 wejscia dla terro... ct je obstawia i terro idzie na rzez moze mi ktos wyjasnic?