CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pro¶by i propozycje - cs_italy
KankerNooB - Pon 05 Cze, 2006 14:04 na NIEritarded l. - Pon 05 Cze, 2006 14:13 cs_awp_italy
na tak ale tylko jak gram w tero.. :ogorek: :ogorek: psychic - Pon 05 Cze, 2006 14:30
ROSOMAK napisał/a:
psychic napisał/a:
nie bo terro mnie denerwuje czasem jak 8 awp jest
i dlatego spoko mapka jak ekipa "zgranych" "zolnierzy" wirtualnego pola walki "BYDZIA" zbierze swe szeregi po stronie CT a nie pojdzie statsic na ciemniejsza strone mocy tzn. terrorist wiec prezyznaj iz wtedy rozgrywka jest ciekawsza
no fakt jak bede mial ping 10, loss i chocke 0 wtenczas moge byc ta mapka a ja moge karac was w ct
Szczerze to bydzia nie jest serverem do powarznych rozgrywek jakis wiec mi to obajetnie czy jest taka mapka czy nie ma ale czasem wole poprostu postrzelac sie na nuke czy d1 qBert - Pon 05 Cze, 2006 19:55 wczoraj gralismy, wyrownywalem teamy sukcesywnie jak CT przegrywalo no i w koncu gralo sie dobrze, jak kilku pro karaczy przenioslem do CT... Jesli tylko admini zadbaja o równe składy, to mozna grać na wszystkim...
@psc będziesz miał te ¶wiatłowody niedługo to pokarasz... .:Solid_Snake:. - Pon 05 Cze, 2006 21:22 dodane