CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - Za co ban?? STEAM_0:1:7369570
MIKAS - Śro 07 Cze, 2006 12:01 LOL i.S.b - Śro 07 Cze, 2006 12:10 po 1. nie widzę sensu wypowiedzi osób, które nie są w temacie ciagnącym sie dłuuuugo, i nie znają postaci "Ronin"
a po 2. Mr."R".SeeeD - Śro 07 Cze, 2006 13:18 ok sry Mr.R ktos mi powiedzial za co dokladnie dostales bana......i ze miales 2 szanse tylko ja spie..... ale jak juz na prawde chcesz wrocic.....to zasponsoruj nowa jednostke pod serwa moze dadza ci cien szansy ........
Slowa morasa : "Jaki to musi być niesamowity przypadek, że osoba która używała aimbota tydzień temu
ma identyczny steam id jak w/w pan , mianowicie STEAM_0:1:7369570."a jesli to sie okaze prawda.......to niewiem czy wogle masz szanse......... WEGier - Śro 07 Cze, 2006 13:36
SeeeD napisał/a:
ok sry Mr.R ktos mi powiedzial za co dokladnie dostales bana......i ze miales 2 szanse tylko ja spie..... ale jak juz na prawde chcesz wrocic.....to zasponsoruj nowa jednostke pod serwa moze dadza ci cien szansy ........
Slowa morasa : "Jaki to musi być niesamowity przypadek, że osoba która używała aimbota tydzień temu
ma identyczny steam id jak w/w pan , mianowicie STEAM_0:1:7369570."a jesli to sie okaze prawda.......to niewiem czy wogle masz szanse.........
dokładnie ... jeżeli to prawda to jesteś żałosnym, małym, niedowartościowanym bananem o bardzo małym ego <typowy opis osób używającym "wspomagaczy"> i w ogóle to po co tu chcesz przyjść jak widzisz, że cie nie lubią, daj sobie spokój i weź idz sobie na rower <bardzo mi się podoba ten tekst ionka > , masz tyle serwów - przebywasz często na sulku - zostań tampsychic - Śro 07 Cze, 2006 15:10 najlepiej bedzie jak server zmienisz, albo kupisz nowe konto i bedzies gral pod innym nickiem zeby cie nikt nie rozpoznal
ale jak prosisz o odbanowanie, a faktem jest, ze tydzien temu z ab zapierniczales na bydzi to narazie $w!ezak - Śro 07 Cze, 2006 15:36 nie rozumie, dlaczego chcesz grać na serwerze na którym jesteś stracony Dzejms - Śro 07 Cze, 2006 20:18
$w!ezak napisał/a:
nie rozumie, dlaczego chcesz grać na serwerze na którym jesteś stracony
A dlaczego Ty tu grasz $w!ezak?
A dlaczego ja tu gram?
A dlaczego gra tu ...? $w!ezak - Śro 07 Cze, 2006 20:36 no bo chyba nikomu nie zawadzami.S.b - Śro 07 Cze, 2006 20:59
$w!ezak napisał/a:
no bo chyba nikomu nie zawadzam
Wręcz przeciwnie, jest więcej fragów <joke>
Tu nie chodzi o to, czy Ty komuś zawadzasz, czy nie, tylko o to, że tu się gra, bo jest spoko klimat ( w porównaniu z innymi servami na żywe BOTY). PzDr .:Solid_Snake:. - Śro 07 Cze, 2006 22:32 zamykam. nie ma co dyskutowac. Nawet głupiego "sorry" nigdzie nie dostałem (zresztą nie tylko mi sie nalezy), tylko odrazu prosba o unbana. A jak jeszcze sie potwierdzi to z AB... przykre ;f