CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - skarga na navy steam_0:0:2982509
ritarded l. - Pon 19 Cze, 2006 20:34 jadac na haxach utraciles nasze zaufanie i szacunek, nic dodac nic ujac.
pozdrHeSS - Pon 19 Cze, 2006 20:52 ta co ty powiesz nie wiem po co napisales o zufaniu i szacunku ... n/c ty mi nigdy nie ufales ani nie miales do mnie szacunku wiec nie pisz teraz takich rzeczya co do innych to nie wiem , a jezeli chodzi do czepiania to ty cialge cos do mnie mialesa teraz po tym incydencie to juz wogle ciagle sie czepiasz a reszta to tylko nieraz a inni to dla zartow ale to sa moi Qmple wiec ja wiem na czym polegaja te zarty.ciasteczkowy - Pon 19 Cze, 2006 21:36 Hess nikogo nie interesuje to że to twoi kumple i będziesz się odzywał do nich jak chcesz.
Możesz się do nich odzywać jak chcesz na ts skype gg itp a nie na serwerze.
Grają też inni gracze i nie muszą wiedzieć że Ty akurat się tak odzywasz do swoich kolegów. Zaczną tak samo robić i zrobi się bydło a tego tutaj nie tolerujemy.
Wyzywasz kogoś lecisz z serwera proste.
Cziterem byłeś i dla nas już takim zostaniesz .
Ja akurat miałem do Ciebie zaufanie i fajnie mi się z Tobą grało ale teraz jesteś dla mnie zwykłym haxem i tyle.
A co do skrinów to nic tam nie ma tylko za tego bota byś dostał kika.
I przestań robić z siebie ofiarę że Ci ktoś od haxów jedzie - zasłużyłeś więc teraz masz.lnk - Pon 19 Cze, 2006 22:33 A tak w ogole czemu on tu gra ? bo kupil nowe konto ? hax dostal bana na jedne konto kupil drugie i znow moze grac tutaj ? lul... np.sid mial tu bana wlazl na koncie brata i odrazu afera a ten typ nawet nie gra pod fejkiem... choc biegal jak bot po mapie z mh i nawet sie nie kryl
zalosne$w!ezak - Pon 19 Cze, 2006 22:36 no właśnie dlaczego ty tutaj grasz nic do ciebie nie mam ale to tak jakbyś był nieproszonym gościemteczufka - Pon 19 Cze, 2006 23:01 Ban jest na konto, nie osobe, wyjatkiem jest R. ktory mimo szansy, zmarnowal ja i naduzyl naszego zauwafania. SiD mial bana na osobe i to nie perma, mial odpokutowac, jesli HeSS, ponownie znajdzie sie na BL zostanie potraktowany jak R. Dostal druga szanse, chyba jej nie zmarnuje(?)ciasteczkowy - Pon 19 Cze, 2006 23:11 No to super myślenie to Ja też załączę MH i jak mnie złapią to najwyżej przeproszę i tak wiem że będę mógł sobie dalej pograć , będę wtedy ostrożniejszy.
Cziter jest cziterem i takim zostanie w pamięci każdemu z nas.
Taka pobłażliwość wobec haxów może źle się skończyć , już nie idzie się wychylić za winkla a co będzie dalej.
Z roku na rok coraz gorzej .
Koleś was robił w h.. a wy jeszcze piszecie jakieś bzdury o dawaniu szansy że to na konto nie na osobe a co to konto czitowało czy osoba
.:Solid_Snake:. - Pon 19 Cze, 2006 23:38 ciastek, brak zaufania do tej osoby i skaza praktycznie na cale e-zycie to chyba wystarczająca kara nieprawdaż?
dopiero osoby, ktore sobie z tego nic nie robią wylatuja na amen.
a co do wychylania zza winkla i hs... to wam skill spadl ;d mi jakos dobrze idzie na bydzi HeSS - Wto 20 Cze, 2006 10:13 Ciacho ja rozumiem wsztko o zaufaniau i ze czitowale kiedys ale teraz tego nie robie i mnie wkurza to ze ktos pisze ze znowu zaczynam niech mnie nagra i tyle a nie sa znowu jakies glupie osądy. Wiem ze bede placic za stare bledy ale jezeli teraz nikt nie ma na to dowodow ze czituje albo cos to po co sa takie komenty na moj temat na sercie nie rozumiem bbl` - Wto 20 Cze, 2006 10:40 Clozet, bo sie klotnia robi...