CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - skarga na ~Dyszek`
bbl` - Czw 22 Cze, 2006 14:01
RadukE napisał/a:
"morda" tak sie chyba nie odpowiada a post raczej powinien byc zatytulowany skarga na bbl'a za bezpodstawne kicki ... ktore daje nie od dzis ... mysli ze jest wyzej bo ma admina ... cos sie mu powie odrazu kick .. a na pytanie za co to opowiada za twarz zachowuje sie odpowiednio do swojego wieku czyli jak dziecko ... przy wladzy powinni byc ludzie ktorzy ogarniaja a nie dzieci pokroju bubla... dzieki takim ludziom serwer traci zamiast zyskac nowych graczy .... peace
ps. bbl ciekawe czy byl bys taki kozak jak bysmy sie spotkali pewnie bys juz nie cwaniakowal tak jak przed monitorem ...
Grozny jestes... nie bede znosil twojego ciaglego marudzenia na moj temat. A tak na marginesie, panie rdk ile pan ma lat? Jestem dla Ciebie dzieckiem kolego? Pzdr raduke aka esl skill every day .
Widelec jakie 0 reakcjii ? A kicki kto dostawal, swiety ? o _ O
Cytat:
A tam nie rozwiazaniem, raz mu w pape piache sprzedac i by sie opamietal dzieciak
Widelec jakie 0 reakcjii ? A kicki kto dostawal, swiety ? o _ O
Przepraszam musialo mnie nie byc wczesniejRadukE - Czw 22 Cze, 2006 14:08 marudzenia hahah n1 bezpodstawne kicki dajesz i wszystko jasne a nie zadne marudzenie ... "nie bede z nim gral" za to mi dales kicka miedzy innymi a na ptanie za co kick piszesz ze za twarz tak sie powinien zachowywac admin zalosny jestes ... naduzywasz swojej wladzy... wiec sie opamietaj troche i przestan zgrywac kogos kim nie jestes ...SiD - Czw 22 Cze, 2006 14:08 WoW Dyszek co juz Ci sie awacowm znudził nie ma kogo banowac... bosz... opuść to forum zanim zrobisz z siebie wieksze posmiewisko jak jestmOrb - Czw 22 Cze, 2006 17:37 zaraz zaraz....no to w koncu to jest skarga na Dyszka czy na bubla bo już się gubię Widelec - Czw 22 Cze, 2006 18:32
M00rbiD napisał/a:
zaraz zaraz....no to w koncu to jest skarga na Dyszka czy na bubla bo już się gubię
Dyszka.
Dziwi mnie to ze zamiast samego dyszka zarejestrowal sie jakis prorok
SiD napisał/a:
opuść to forum zanim zrobisz z siebie wieksze posmiewisko jak jest
zagadzam sieRadukE - Czw 22 Cze, 2006 18:36 dyszek nie wie ze tu jest skarga na niego ^^nowik - Czw 22 Cze, 2006 22:36
RadukE napisał/a:
zachowuje sie odpowiednio do swojego wieku czyli jak dziecko ... przy wladzy powinni byc ludzie ktorzy ogarniaja a nie dzieci pokroju bubla... dzieki takim ludziom serwer traci zamiast zyskac nowych graczy .... peace
wypraszam sobie, k ? To ze mam 17 lat nie znaczy ze jestem gorszy od na przykład Ciebie. Rownie dobrze jakis wymądrzały 40 latek moze byc czkolwiekiem ktory robi rzeczy ktorych nawet dzieci czsami nie robia (pozdro R. )... Uwazaj na to co piszesz bo obrazasz innych, Ty jak miales 17 lat to byles odrazu Panem i Wladca i wiedziales wszystko ? watpie... popelniales tez bledy... o czym swiadczy to
RadukE napisał/a:
ps. bbl ciekawe czy byl bys taki kozak jak bysmy sie spotkali pewnie bys juz nie cwaniakowal tak jak przed monitorem ...
Tutaj wlasnie pokazujesz tutaj jakim jestes "dorosłym"... reszte sie domysl.
Pzdr.ciasteczkowy - Pią 23 Cze, 2006 06:47 Nowik z Tym 40-latkiem to się tylko moge domyśleć o co chodzi. RadukE - Pią 23 Cze, 2006 12:26 novik ale po co sie udzielasz?? napsialem o Twoim zachowaniu czy o jego z nim mam konflikt a nie z Toba i to on sie zachowuje tak a nie inaczej ... i naucz sie pisac a pozniej dyskutuj ze mna .... "Tutaj wlasnie pokazujesz tutaj jakim jestes "dorosłym"... reszte sie domysl. " no wybacz ale ja nie cwaniakuje przed monitorem jak on majac amdina... mialem i mam nadal kilka adminow na serwerach i nie wykorzystuje ich w taki sposob jaki on to robi ... do wlasnych celow ... i nie widze nic zlego w tym co napisalem .. wiec nie naskakuj na mnie... niektore 16'o latki zachowuja sie madrzej od duzo duzo starszych od siebie .. ale widac nie on