To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Nasz serwer Counter-Strike - "Koszerny" pomysł

bbl` - Wto 27 Cze, 2006 10:44

Zostawcie tak jak jest... po co mieszac :*
Widelec - Wto 27 Cze, 2006 11:19

Cashreen napisał/a:
Fajna mapka co wy od niej chcecie :D przynajmniej idzie pływac pod lodem :D :twisted:

Moras napisał/a:
albo ludzie w Tero zamiast grać wolą
iść popływać :banan: :papryczka: :marchew:

nom plywanie na tej mapce jest zabawne, ale co do zachowania to takie rzeczy nie dzieja sie tylko na tej mapie. Skakanie na respie z Trelem i Szefem :lol: , bawienie sie latarkami :lol: , ciachanie sie nozykiem :lol: , takie akcje mozna zobaczyc na wielu innych mapach. A co do sunny to nie wiem czego chcecie od tej mapy, ona jest spoko.

qBert - Wto 27 Cze, 2006 11:30

@ciachoo ORLING?! OMG grales w to duzo?! To jest syf jakich mało... Ciekawe kto w CT bedzie grac...
A ja moge zaproponować cs_winter_assault.
Poprawiony assault z większą liczbą wejść. Troche łatwiej dla CT... Militie tez lubie :)

RadukE - Wto 27 Cze, 2006 11:46

de_sunny = sux !! :twisted: de_survivor moze byc :cfaniak: militia :> fajna mapka ale slabo grywalna all beda ciagnac odrazu do terro.... wiec bezsensu... :0o: a co do cs_winter_assault to ladnie prosze o pozytywne rozpatrzenie sprawy :crazy: bardzo chetnie bym ja zobaczyl na serwerq i pogral w ct badz terro :banan: qBert na prezydenta !! :mrgreen: :E :rotfl:
qBert - Wto 27 Cze, 2006 12:31

RadukE napisał/a:
cs_winter_assault to ladnie prosze o pozytywne rozpatrzenie sprawy :crazy: bardzo chetnie bym ja zobaczyl na serwerq i pogral w ct badz terro :banan: qBert na prezydenta !! :mrgreen: :E :rotfl:

Dawałem chyba już kiedyś link do ściągnięcia winterassaulta więc poszukajcie, naprawde fajna mapa. Ostatnio grałem ją po lanie z kumplami...
Szykować sie na V RP - Po KaczejRP przyszedł czas na RuskąRP :D

Widelec - Wto 27 Cze, 2006 15:59

Jesli chodzi o assault to ja bym dal cs_assault_necro Tam dopiero jest rozbudowane wszystko.
psychic - Śro 28 Cze, 2006 01:43

survival bym wyrzucil bo strasznie zamulajaca mapka ;) sunny jest spoko :D
$w!ezak - Śro 28 Cze, 2006 07:44

zostawic survivor !! dobra mapka, sunny tez może zostać
Rider - Śro 28 Cze, 2006 12:28

Ja bym zostawił i survivor i sunny co najwyżej można by było coś jeszcze dodać do MC :)
qBert - Śro 28 Cze, 2006 16:49

Rider napisał/a:
Ja bym zostawił i survivor i sunny co najwyżej można by było coś jeszcze dodać do MC :)

Zgadzam się w pełni!!
A dodać militie i winter_assault albo assault_necro - ta ostatnia mapka faktycznie niezla...