CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Prośba o admina // nappy
teczufka - Czw 29 Cze, 2006 12:33 Od wyciagania konsekwencji za podszywanie jest H@, ja sie zajalem wyzwiskami do ktorych zostalem zawolany.
Co do admina: Wstrzymuje sie od glosu.siatkarz - Czw 29 Cze, 2006 12:33
nappy napisał/a:
To trzeba było kickować obu, a nie tego kogo ci bardziej pasowało
obaj polecieliscie... i zeby nie bylo ze kickuje kogo mi sie chce i czerpie z tego satysfakcje nappy - Czw 29 Cze, 2006 12:35 Aha, ok...
Ale najbardziej wnerwia mnie to, ze przez takiego typka nie moge od 30 minut wejsc na serwer... a sam admina wolalem :Flnk - Czw 29 Cze, 2006 12:50 omg ten bot znow chce admina ; d
takbukers - Czw 29 Cze, 2006 12:56 ja krotko.
jestem na nie!mOrb - Czw 29 Cze, 2006 13:03 nie i pozostawię to bez komentarza Melepeta - Czw 29 Cze, 2006 13:06 takSiD - Czw 29 Cze, 2006 13:07 ja tak samo jak malapyta jestem na TAK dobry uzytkownik zna zasady i wogóle okejWidelec - Czw 29 Cze, 2006 14:32
SiD napisał/a:
ja tak samo jak malapyta jestem na TAK dobry uzytkownik zna zasady i wogóle okej
Cytat:
na NIE taki szczeniak nie powiniene miec @ ehh... ale w sumie i tak leca kicki za free od starszych wiekiem @ wiec co tam niech mu bedzie
NA TaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaK
glosujesz 2 razy?
Jesli to ty jakis czas temu grales na bydzi pod nickiem N i przedrzeźniałeś sie z trelem to jestem na nie.mOrb - Czw 29 Cze, 2006 14:38 dokładnie...Widelec ma rację. Właśnie dlatego dałem na nie. Jesteś niepoważny nappy...tak ma się zachowywac przyszły admin...dziekuje bardzo Juz kilka razy dales popis swego ogarniania...dobra gra to nie wszystko, moim zdaniem raczej jakies 15%. Wdawanie sie w takie beznadziejne dyskusje jest naprawde bardzo madre.... n/c