To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Pro¶by i propozycje - Pro¶ba o ADMINA || RadukE

WOJTAS - Czw 06 Lip, 2006 15:49

T A K
nappy - Czw 06 Lip, 2006 15:50

VorteX^^ napisał/a:
jakbym mial wymienic pierwsza osobe ktorej sie admin nie nalezy glosowalbym na ciebie.
zachowujesz sie po chamsku na serwerze az sloma z butow wylazi jak admina nie ma.

Moze az tak zle nie jest, ale owszem - czasami popelniasz 'przewinienia'.
I troszke krotko tu grasz... narazie na nie.

ale_pech - Czw 06 Lip, 2006 15:57

Gram z Tym oto ''osobnikiem'' juz pare lat zaczynajac za czasow Norkona mial tam Adnima nigdy nie mialem do niego zastrzezen.Jako Adnim napewno sie sprawdzi i jestem przekonany ze lepiej niz nie jeden obecny na serwie.Jestem jak najbardzie na TAK 3m sie bro .
nappy - Czw 06 Lip, 2006 15:58

ale_pech napisał/a:
Jako Adnim napewno sie sprawdzi i jestem przekonany ze lepiej niz nie jeden obecny na serwie.

O to akurat nie trudno ;)

HeSS - Czw 06 Lip, 2006 16:02

VorteX^^ napisał/a:
jakbym mial wymienic pierwsza osobe ktorej sie admin nie nalezy glosowalbym na ciebie.
zachowujesz sie po chamsku na serwerze az sloma z butow wylazi jak admina nie ma.
ahahahhahahahahahhahahahahahahhahaa Vorex ty zawsze masz do kogos problem do mnie i do innych ze zawsze my jestescy tacy zli robimy BURDEL na servie a ty zawsze jestes good cacy i wogole. Moze czas abys dokonal swojej autokrytyki a nie sie kazdego czepial bo sam nie jestes lepszy tak wiec jak nie ma adma to zawsze potrafisz cos dowalic a jak jest to siedzic cicho ... . Ja wiem jak sie zachowuje i kazdy to wie i potrafie sie do tego przyznac . A jezeli chodzi o Raduke to jest w Porzadku nie uwazam zeby robil syfu albo cos przynajmniej ja nie widzialem :P :D A wicie ze ja wiedze wszytko :D :hahaha:
ale_pech - Czw 06 Lip, 2006 16:10

Z DEDYKACJA DLA WORTEXA OD CALEJ BYDZI
http://members.lycos.co.uk/ipea/1.swf

HeSS - Czw 06 Lip, 2006 16:19

ahahahahahahahhahahahahahahhahaha ALE PECH nie mam pytan jak to zobaczymlem to spadlem z krzesla i sie poplakalem ze smiechu... ale to juz za ostro i nie wiem co z tym bedzie .... ahahahahahahhahahaaha :hahaha: :hahaha: :hahaha:
bbl` - Czw 06 Lip, 2006 16:28

ale_pech napisał/a:
Z DEDYKACJA DLA WORTEXA OD CALEJ BYDZI
http://members.lycos.co.uk/ipea/1.swf

Wyjdz :x .

ritarded l. - Czw 06 Lip, 2006 16:33

HeSS napisał/a:
VorteX^^ napisał/a:
ahahahhahahahahahhahahahahahahhahaa Vorex ty zawsze masz do kogos problem do mnie i do innych ze zawsze my jestescy tacy zli robimy BURDEL na servie a ty zawsze jestes good cacy i wogole. Moze czas abys dokonal swojej autokrytyki a nie sie kazdego czepial bo sam nie jestes lepszy tak wiec jak nie ma adma to zawsze potrafisz cos dowalic a jak jest to siedzic cicho ... . Ja wiem jak sie zachowuje i kazdy to wie i potrafie sie do tego przyznac . A jezeli chodzi o Raduke to jest w Porzadku nie uwazam zeby robil syfu albo cos przynajmniej ja nie widzialem :P :D A wicie ze ja wiedze wszytko :D :hahaha:

poaptrz na temat i zworc uwage ze to nie ja prosze o admina.
i zwlaszcza sie rpzyznajesz o skilla exe dopoki cie na BL nie dodali. wiec esteefu

Raduke - no pewnie bede robil screeny jak kazdy na serwerq cos zabluzga ~~

HeSS - Czw 06 Lip, 2006 16:39

oj oj oj to moze sobie swoj wlasy temat stworzymy co Vortex:D:D no wiesz kogo ja teraz na bydzi nie zabije to uwazaja ze ja mam skill exe wiec wiesz ale i tak to nie zmienia faktu ze nieraz teraz potrafisz przygadac na servie:D