CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Pokaz swojego " drapiezce" !!!
potek - Pią 14 Lip, 2006 11:00 to teraz mój amstaf (prawie jak amstaf)
Arhaix - Sob 15 Lip, 2006 01:48 Roger - 9 rok zycia mu leci i borok siwieje
Widelec - Sob 15 Lip, 2006 15:12 Wyciągnąłem mojego starocia czyli cyfrowke sprzed kilku lat. Cyknąłem pare fotek mej suni dziewiecioletniej oraz liniejacej. jakosc dziadowska ale oto one :
z nieudanym fleszem
po raz 2 z nieudanym fleszem
w ogrodzie:
i ostatnie
qBert - Sob 15 Lip, 2006 15:55 A to moja sunia... Xara von Muttzbach (zgodnie z papierami:D) w skrocie Dora
siatkarz - Sob 15 Lip, 2006 17:26 a ja mam owczarka niemieckiego i podhalanskiego
jak znajde swoj aparat to cykne im zdjecia
EDIT:
podhalanskiego juz nie mam <zaloba>teczufka - Śro 19 Lip, 2006 18:07 Biedny siatek ;*
Oto i moj "killer", wejsc na posesje mozesz, ale wyjsc to juz nie bardzo, no znaczy mozesz wyjsc, ale tylko prawie jak zywy
Dla swoich straszny piescioch, dla obcych bardzo grozny pies (suczka).
Jesli ktos by nie rozpoznal to [molos] bernardyn(ka).
psychic - Pią 21 Lip, 2006 13:24 mi tez piesek padl z 3 tygodnie temu
mialem dalmatynczyka 9 lat WEGier - Pią 16 Lut, 2007 13:11 moje drapieżcy !!!!!!!!
UWAGA ZDJĘCIA DRASTYCZNE!!! od 32 roku życia!
(zdjęcia robione dziś rano telefonem - bo mnie kumpel prosił - to i tu sie pochwale )
widać tylko Henia i inne darmozjady, najgorszego potwora nie widać bo się schowała bestia za krzorami - Stefan - 14cm glonojad o wyglądzie ... obrzydliwym <bleeee>