CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - propozycja dodania mapy de_vertigo
mOrb - Pią 14 Lip, 2006 09:45 Kiedys jeszcze mi się podobała, ale jakiś czas temu zdarzyło mi się zagrać na wielu servach wlaśnie tą mapke......i musze powiedzieć że N I E absolutnie HeSS - Pią 14 Lip, 2006 22:39 Dla mnie Tak BO jest w miare mozna dodac i zobaczyc jak sie sprawdzi Trel - Sob 15 Lip, 2006 15:19
HeSS napisał/a:
Dla mnie Tak BO jest w miare mozna dodac i zobaczyc jak sie sprawdzi
^^ jw jak sie nie sprawdzi to usunac
T A KqBert - Sob 15 Lip, 2006 15:44
Trel napisał/a:
HeSS napisał/a:
T A K
Pół roku temu się nie sprawdziła to dlaczego miała by teraz się sprawdzić...bbl` - Sob 15 Lip, 2006 16:08
qBert napisał/a:
Trel napisał/a:
HeSS napisał/a:
T A K
Pół roku temu się nie sprawdziła to dlaczego miała by teraz się sprawdzić...
Dokladnie... Wtedy tez bylo jak sie sprawdzi to zostanie, jak nie to sie usunie. Zaraz gdy zaczynala sie mapa vertigo server pustoszal...foXx - Nie 16 Lip, 2006 12:48 Zdecydowanie na NIE, nie lubie tej mapki [/b]HeSS - Sob 22 Lip, 2006 07:36 Pustoszal bo bylo BBL coming ^^ .. nie a tak na powaznie to wedlug mnie mozna dodac bo mapka jest fajna na duzo innych servach sie ja gra i jakos ludzie nie nazekaja nie wiem o co wam chodzi JA dalej jestem na Tak bo uwazam ze mapka moze sie sprawdzic mARV - Czw 27 Lip, 2006 10:56 Temat postu: NIENIE (szkoda nawet coś więcej napisać)teczufka - Pon 14 Sie, 2006 03:01 Odrzucono, byla, nie sprawdzila sie.
Przewaga glosow na NIE.