To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Pro¶by i propozycje - Propozycja dodania mapy as_tunel

HeSS - Pon 17 Lip, 2006 03:40

Tak Tak !! Tu sie nazywa wlasnie team play jak.. ludzie z teamu sie ruszja i oslaniaj tylek vipowi. Moze wkoncu mozna by bylo powiedziec ze na B 1 gra sie team play a nie ze all piega za fragiem moze taka mapka by smusila do grania razem jestem na tak !! W tej sytacji jestem z Trelem :D
mOrb - Pon 17 Lip, 2006 08:55

nie bede jak glupi biegal z samym usp. N I E
Widelec - Pon 17 Lip, 2006 11:15

M00rbiD napisał/a:
nie bede jak glupi biegal z samym usp. N I E

ale bedziesz mial max ammo i 2 razy wieksza kamizelke (WYPASSS)

ja sam nie wiem co myslec o tej mapie...

Trel - Pon 17 Lip, 2006 15:00

HeSS napisał/a:
Tak Tak !! Tu sie nazywa wlasnie team play jak.. ludzie z teamu sie ruszja i oslaniaj tylek vipowi. Moze wkoncu mozna by bylo powiedziec ze na B 1 gra sie team play a nie ze all piega za fragiem moze taka mapka by smusila do grania razem jestem na tak !! W tej sytacji jestem z Trelem :D

Hess :*

btw. Mysle ze jesli autorem tego tematu bylby ktos inny a nie JA :D byloby wiecej na TAK...

HeSS - Pon 17 Lip, 2006 17:20

Wedlug mnie Trel ma racje mapka moze sie sprawdzic. Gralem jeszcze na kilku servach gdzie byly mapki z vipem i ludziom sie podobalo . Wedlug mnie mozna dodac ta mapke i zobaczyc jak sie bedzie grac.... :banan:
Cashreen - Pon 17 Lip, 2006 19:55

NIE
Trel - Pon 17 Lip, 2006 20:38

Cashreen napisał/a:
NIE

^^ Wszystko jasen... Cash lolu!! Uzasadnij wypowiedz!!! :P :faja:

HeSS - Pon 17 Lip, 2006 22:52

Cash to lolek i dlatego NIE bo on lubi grac tylko mapy na ktorych juz gral i na ktorych mu sie dobrze gra:D ... nie chce sprobowac czegos nowego zal :P :D :banan:
siatkarz - Pon 17 Lip, 2006 23:03

prosze ... nie kloccie sie o toczy ktos lubi ta mape czy jakas inna... ta mapa to czyste ffa... z my chociaz zachowajmy pozory ze gramy TP. zero przyjemnosci z latania za fragami ktorzy biegna z jakims typem.
psychic - Pi± 21 Lip, 2006 17:13

NIE!