To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - prośba o admina // WEGier

MIKAS - Czw 27 Lip, 2006 15:26

Hehe wegier,wiedzialem ze dozyje dnia w ktorym zlozysz prosbe o admina :D Juz sie tak udzielales na tym forum ze musiales :mrgreen: oczywiscie na TAK !!
nappy - Czw 27 Lip, 2006 15:31

Tak, ale jak dostanie to znaczy, ze jednak miejsca dla adminow sa... ;) A mowili cos innego ^^
Widelec - Czw 27 Lip, 2006 15:31

ja jestem na "ty a k" mimo iz nie czekalem na tą prośbe :cfaniak:
sidney - Czw 27 Lip, 2006 16:25

10000% na tak :) nr konta na pw
$w!ezak - Czw 27 Lip, 2006 17:34

wegier czarnuchu na tak :]
w0mbat - Czw 27 Lip, 2006 17:48

dobra czarnuchu niech ci bedzie zeby ci sie w robocie nie nudzilo - na TAK
potek - Czw 27 Lip, 2006 17:51

ok czarnuchy TAk
Uczulony` - Czw 27 Lip, 2006 18:14

Na Tak , ( but ) jesli bedziesz rano wstawal tak miedzy 8 a 12 bo wtedy gram. :papa2:
mOrb - Czw 27 Lip, 2006 20:38

nappy napisał/a:
Tak, ale jak dostanie to znaczy, ze jednak miejsca dla adminow sa... ;) A mowili cos innego ^^

Jeśli o mnie chodzi to jestem na TAK, ale chciałem też zwrócić uwage na to co napisał Nappy i na to czym wiele spośród adminów bydzi argumentowalo swoje odpowiedzi na prosby o @ na NIE (mianowicie, że juz starczy adminów) :/ Chyba jesteście trochę( !! ) niekonsekwentni..ehhh...układy i układziki... :0o:

PS. Nic nie mam do Ciebie Wegier...to tylko taka moja rozkmina :]

RadukE - Czw 27 Lip, 2006 20:52

jestem za a nawet przeciw :D hehe no dobra do rzeczy !! TAK ogarniety chlopak :D a raczej mezczyzna :E

BBL and Melepeta odeszli wiec chyba sa miejsca :) moze ja znowu napisze prozbe :E ale wracajac do tych ukladzikow .. wszedzie sa i tu pewnie tez ... ;-) pozdro WEGierq :D pamietaj dostaniesz flagi to z pod stolu nie wychodzisz przez 2 tyg. :D heh joke ;) GL :*

ps.troche szkoda ze solid juz sie nie zajmuje przyznawaniem adminow... o takich decyzjach powinni decydowac ludzie bezstronni a nie koledzy ;) takie moje odczucia :D