To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - skarga na gracza L[v] // STEAM_0:1:5359496

Dzejms - Pon 31 Lip, 2006 14:51

swinka morska napisał/a:

ps. Poza tym moim zdaniem na bydzi i tak jest największa kulturka i tyle na ten temat :D

...i o to chodzi...i oto chodzi....! :faja:

$w!ezak - Pon 31 Lip, 2006 15:44

swinka nie mów ze zaden admin nie zareagował, gracz który napisał "pies <sex> tych botów ; x" dostał kicka
Cashreen - Pon 31 Lip, 2006 15:46

$w!ezak napisał/a:
gracz który napisał "pies <sex> tych botów ; x" dostał kicka

No i na tym powinno sie poprzestac w tym temacie :D zamknijcie to i tyle :D

siatkarz - Pon 31 Lip, 2006 17:42

ale to nie pierwszy raz gry vorek prowokuje.
Cashreen - Pon 31 Lip, 2006 17:46

Prowokuje ale nikomu krzywdy tym nie robi nikogo tutaj nie obraził ani nie zbluzgał wiec o co chodzi ?? Kicka dostał i tyle jak narazie na niego nic nie macie :D Postarajcie sie o lepsza dokumentacje jego złego zachowanie bo ten screen to raczej za mało aby cos mu zrobic :D
siatkarz - Pon 31 Lip, 2006 17:49

ja wiem czy za malo. jest moderatorem na tym forum, ex-adminem wiec chyba powiniec dawac innym przyklad jak sie zachowywac... a na bank takie mierne teksty sa nie na miejscu.
qBert - Pon 31 Lip, 2006 18:01

siatkarz napisał/a:
ja wiem czy za malo. jest moderatorem na tym forum, ex-adminem wiec chyba powiniec dawac innym przyklad jak sie zachowywac... a na bank takie mierne teksty sa nie na miejscu.

Popieram.
Zastanawia mnie tylko dlaczego sie tak zmienil po tym jak przestal byc adminem...

ciasteczkowy - Pon 31 Lip, 2006 18:18

Vortex otrzymujesz żółtą kartkę , ostrzegaliśmy Cię żebyś nie prowokował a po drugie jako były admin i stały gracz wiesz dobrze o tym że za żalowanie boty itp. .dostaje się kary.
Kolejny twój występek lub prowokacja nagrodzona zostanie banem.