CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Humor - korzystanie z bankomatów
SeeeD - Wto 08 Sie, 2006 19:05 dobre....tez to gdzies czytalem....ale jest lepsza baza wziasc babe na dluzsza trase...tak ok 300km......czlowiek po tym musi isc do psycho analityka
domeztoz ty z lomzy wpadne qBert - Wto 08 Sie, 2006 21:43
SeeeD napisał/a:
domeztoz ty z lomzy wpadne
tak jak do Rembertowa?psychic - Czw 10 Sie, 2006 08:04 ahahaha SeeeD - Pon 14 Sie, 2006 10:43
qBert napisał/a:
SeeeD napisał/a:
domeztoz ty z lomzy wpadne
tak jak do Rembertowa?
Mr.Q to ze do ciebie mam zajechac to mam w planach (ale kiedy to bedzie to nie wiem) narazie mam troszkie sporo spraw na glowie wiec odpada a w okolicach lomzy zamaowilem kuchnie i bede ja kolo wrzesnia odbieral wiec ...
[ Dodano: Pon 14 Sie, 2006 11:44 ]
zreszta jak sie zasiedle juz w nowym domq to parapetowka bedzie ^^ motyw przewodni lata '70 mam fajne ubranko elvisa Anonymous - Czw 17 Sie, 2006 17:42 Jejciu <olaboga>..ale wy macie jakies niemile doświadczenia...gdzie wy takie baby widzieliscie..i skad je wzieliscie wogóle (bo pewnie co niektorzy wogole sie nie przyznają ze jego pupa podobnie atakuje bankomat:>)
Normalnie gdybym byla stuknieta to pewnie bym sie niezle zirytowala....ale że jestem stuknieta inaczej to moge jedynie przyznać że znam co niektóre białowłose kobity ktore tak reagują...:D:D:D:P:P:P ale to jakiś ewenement.....chyba...O_oMelepeta - Czw 17 Sie, 2006 20:10 no jasne broń broń ... sidney - Czw 17 Sie, 2006 20:30 niemartw sie nietylko białowłose bywaja głupie Anonymous - Czw 17 Sie, 2006 22:42
Melepeta napisał/a:
no jasne broń broń ...
hehe....oj mela mela...nie wiem czy zwrociles uwage, ale to bylo pytanie a nie obrona...O_o==> czyt. czytaj ze zrozumieniem...:-)
sidnej wiem wiem ...bo ja sama momentami zastanawiam sie nad kolorem moich hairów..:P:P latwiej dla otoczenia byloby gdyby wszystko w parze szlo :-)