To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - skarga na gracza bbl`

bbl` - Czw 03 Sie, 2006 12:19

siatkarz napisał/a:
stata z krwi i kosci.

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: prosze o perma dla gracza o nicku bbl`, poniewaz jest obrzydlym statem ktory lata za fragami i nie rozbraja bomb na serverze ByDz!@ {jeden} FFA :rotfl:
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

mOrb - Czw 03 Sie, 2006 13:06

bubelku...juz Ci chyba nie bede stukal checkolada o majka....zawiodlem sie na Tobie tu lisiczko :wow: a tak na marginesie.....BUHAHAHAHAHAHAHAHA :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
lnk - Czw 03 Sie, 2006 13:30

WITAJ bubeleq w elo elo gangu JE_JE

za ten jakze straszny wyczyn zostales przyjety do elo elo gangu

GRATULACJE

dajcie mu perma za to ze strzelil w banie o 3 fragi...

moze napiszesz jeszcze skarge za to ze cie ktos nozem zaatakowal ?

$w!ezak - Czw 03 Sie, 2006 13:36

lnk mozesz nie cfaniakowac :0o: ?
BABCIA - Czw 03 Sie, 2006 14:05

takie zachowanie nie powinno być tolerowane (choć bubuś to mój pupilek) a jako były admin sam ganiał za takie zachowanie
WEGier - Czw 03 Sie, 2006 14:25

moment moment .. czegoś nie rozumiem .. chyba coś przespałem ... bubel jest adminem dalej czy znowu nie?
bbl` - Czw 03 Sie, 2006 14:27

WEGier napisał/a:
moment moment .. czegoś nie rozumiem .. chyba coś przespałem ... bubel jest adminem dalej czy znowu nie?

Juz dawno zlozylem rezygnacje, tylko adminom nie chcialo sie tego oglosic...

WEGier - Czw 03 Sie, 2006 14:29

bbl` napisał/a:
WEGier napisał/a:

Juz dawno zlozylem rezygnacje, tylko adminom nie chcialo sie tego oglosic...

znowu ?? po co tym razem? przecież dopiero się starałeś o ponownego admina i już dajesz sobie spokój? Nie kapuje :0o:

Anvi - Czw 03 Sie, 2006 15:20

BABCIA napisał/a:
takie zachowanie nie powinno być tolerowane (choć bubuś to mój pupilek) a jako były admin sam ganiał za takie zachowanie

Dokładnie, myślałem ze z bubla jest równy gość, ale naśmiewanie się z kogoś jak gra, lub zabijanie celowo w środku mapy nie jest na miejscu.

bbl` - Czw 03 Sie, 2006 16:40

Z tego co wiem to ty zaczoles :lol: