To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Pomoc - Myszki Razer

Anvi - Czw 10 Sie, 2006 19:52

Ja obecnie gram na a4th za 20 zl :) bo myszki psuly mi sie w rekach ;]
Cashreen - Czw 10 Sie, 2006 20:02

Ja mam a4tech x718-f :) + pad everglide ricochet + mice skatez = CW itp zawsze super skill :P a FFA to cziter :D no + pare lat grania ^^ ale co do myszek ja sie zawiodłem na Razerach bardzo szybko mi sie psuły a mx hmm no dosc dobry ale lepiej mi sie gra na moim a4techu :)
Azrael - Czw 10 Sie, 2006 22:37

Też mam A4Techa X718f, jest super i kosztuje jedyne 70 zeta. Polecam :)
m!ke - Pią 11 Sie, 2006 16:04

ja mam razera diamondback plazme limited edition :D mycha jest swietna :D :D :D
Anvi - Pią 11 Sie, 2006 20:24

Mialem dzisiaj kupic razera diamond'a SE ale nie bylo i kupilem Copperheada.
Cashreen - Sob 12 Sie, 2006 08:46

Anvi i zle zrobiłes poszedłes na firme a firma ta wcale nie jest swietna mialem chyba z 3 razery i h... :) wszystkie sie bardzo szybko popsuły i niewygodna była :p a a4tech x-718f sie trzyma i jej gabarety sa mniejsze i wygodniejsze :)
foXx - Sob 12 Sie, 2006 14:41

Cashreen napisał/a:
Anvi i zle zrobiłes poszedłes na firme a firma ta wcale nie jest swietna mialem chyba z 3 razery i h... :) wszystkie sie bardzo szybko popsuły i niewygodna była :p a a4tech x-718f sie trzyma i jej gabarety sa mniejsze i wygodniejsze :)

I jest tańsza :D Też polecam i posiadam takową :P

Anvi - Nie 13 Sie, 2006 17:41

Ja od wiekszosci osob uzywajacych razera slyszalem ze jest swietna, dlatego tez kupilem, w rece lezy mi dobrze, lecz chociaz mogla by duzo lepiej z malym palcem :) ale ogolnie nie narzekam
v1ncent - Śro 07 Lis, 2007 10:59

Ja używam razera viper od czasu kiedy się pokazał na rynku, to jest od około trzech lat.
Jak dotąd nie sprawia żadnych kłopotów. Miałem też diamondback'a pożyczaka był o lepszy i przede wszystkim się nie usypiał tak jak moja.

vincent

MIKAS - Śro 07 Lis, 2007 15:15

ja planuje kupic nowe dziecko microsoftu,ale powered by razer, w MMce widzialem :)

PS. v1ncent archeolog? : D