To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Pomoc - Jakie słuchawki? Jaka karta?

.:Solid_Snake:. - Sob 19 Sie, 2006 19:04

ja mam zintegrowaną k.muzynczą, bo do cs'a wystarczały zintegrowane z przed kilku lat, a co dopiero te teraz, ktore są tak naprawde niezłymi kartami. No i mam sluchawki plantronics audio 60, ale nie polecam, bo 2 razy reklamowałem.
nappy - Sob 19 Sie, 2006 19:05

Yelonek napisał/a:
Nie pojmuję co wy z tym dźwiękiem kombinujecie :/ Mam słuchawki manty za 25zł i nigdy nie narzekałem na dźwięk. Jakość dźwięku doskonała, mimo iż są otwarte, a głośność taka, że mając zawieszone na skroniach nie odczuwam różnicy. O karcie dźwiękowej nie wspominam, bo ma z dobre 4 lata i była standardowa ;D

A slyszales kiedys w 'akcji' dobre audiofilskie sluchawki? Bo ja tak - i od tego czasu zmienilem zdanie na temat moich 'swietnie grajacych iBoxow za 36zl'. ;)

domeztoz - Sob 19 Sie, 2006 19:35

karte mam zintegrowana ale sluchawki naprawde pro--->thomson hed450L najwygodniejsze na swiecie a dzwiek niczego sobie
Yelonek - Sob 19 Sie, 2006 20:19

ale na co ci pro dzwiekówka do cs'a? Przecież lepsze słuchawki/karta i tak nie umożliwią ci słyszenia jak ktoś wyciąga kosę po drugiej stronie długiej na d2 :/ Rozumiem przy nowych grach, słuchaniu muzy etc... ale do cs'a? :/
siatkarz - Sob 19 Sie, 2006 21:13

karciocha to ta: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=68765 wszystko opisane ;]

sluchawki icemat

a tak wogole to gram na zintegorowanym realteku i glosnikach logitech z4 ;]

WOJTAS - Nie 20 Sie, 2006 04:03

zintegrowany realtek + sluchawki od DiscMena :D Sony (moje Tracera zjadl mi pies) nie nazekam ale chcialbym swoje sluchawki miec juz dobre a nie chce mi sie wymieniac calego kabla :D a innego wyjscia niestety nie mam ;]
domeztoz - Nie 20 Sie, 2006 09:52

do ceesa, tak mi sie wydaje super karta jest nie potrzebna wystarczy zintegrowana, ale sluchawki powinny byc wygodne, bo wez graj tyle czasu a potem wstajesz od kompa i takie dziwne uczucie na glowie i Ószach :[
Azrael - Czw 24 Sie, 2006 23:47

zakupiono:

słuchawki: ICEMAT black siberia
karta: Sound Blaster X-FI

no i odjazd, poprostu inny świat :)

dzieki za pomoc :*