CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pomoc - icemat se or QcK +?
siatkarz - Pon 28 Sie, 2006 10:54 dobra wybor padl na qck... cena/jakosc zrobily swoje ;p ale teraz mi powiedzcie czy brac qck czy qck+ chociaz malo mi sie usmeicha stawiac drugie biurko zeby polozyc podkladke 54x48cm lolqBert - Pon 28 Sie, 2006 11:20 mi sie wydaje ze wielkosc podkladki powinienes uzaleznic od sensa na jakim grasz i czy grajac latasz mysz± po calym biurku czy podnosisz ja co jakis czas... Ja gram na dosc duzym sensie, prawie zawsze trzymam myszke w jednym miejscu wiec jak dla mnie to nawet qck mini by wystarczyl...Dzejms - Pon 28 Sie, 2006 14:41
siatkarz napisał/a:
dobra wybor padl na qck... cena/jakosc zrobily swoje ;p ale teraz mi powiedzcie czy brac qck czy qck+ chociaz malo mi sie usmeicha stawiac drugie biurko zeby polozyc podkladke 54x48cm lol
Kup większego. Przetnij na pół (drug± połowę daj komu¶ - ja dałem Nowikowi - jedziemy na niej dłuuugo już), albo zostaw sobie na póżniej .
A tak to wygl±da : http://cs.bydgoszcz.pl/fo...p?p=54099#54099psychic - Pon 28 Sie, 2006 14:44 Jak bedziesz mial za duzo to dasz mi kawalek no bo po co masz drugie biurko przynosic... jeszcze sobie na noge uposcisz czy cos