CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Propozycja usunięcia cs_italy z MC
$w!ezak - Pon 28 Sie, 2006 08:47 zostwić, tylko tak jak ciastek mówi wydłuzyć czas rundy bo padaczka siatkarz - Pon 28 Sie, 2006 10:56 jescze nie tak dawno byla ankieta o to zeby dodac do MC italke... lol... ja lubie ta mape ... ciekawa
no i tak jak mowi ciacho wydluzyc czas rundy na tej mapce bo ct moze tlyko wygrac jak ubije cale terro mOrb - Pon 28 Sie, 2006 10:58 Ale to nie jest żadne rozwiązanie moim zdaniem Każdy dobrze wie, że ulubioną tkatyką TERRO na cs_italy jest campienie na respie (co prawda to jest jedyna i słuszna taktyka ), także kiedy CT uda się przedostać na respa TERRO to i tak mimo chodem bedą zmuszeni zabić ich wszystkich w drodze do Hostów. Wydłużenie czasu rundy nic tu nie da, zmieni sie tylko to, ze CT bedzie mogło dłuzej zwlekac z wejsciem po Hostow
IMO: out out i jeszcze raz out....... Cashreen - Pon 28 Sie, 2006 11:48 NIETrel - Pon 28 Sie, 2006 11:58 A ja niesprzeciwiając się nikomu mówie: TAK nie lubie tej mapki ;o
A jak już nie wywalic, [wiecej ludu jest za zostawic] no to moze ten nieszczesny czas
wydluzyc na tej jednej mapce. [jest to wogole technicznie mozliwe?]Widelec - Pon 28 Sie, 2006 12:11
bbl` napisał/a:
ciasteczkowy napisał/a:
Ja bym zostawił tylko że czas trzeba wydłużyć bo nie da rady wrócić z zakładnikami.
Azrael - Pon 28 Sie, 2006 12:35 Ja jestem na TAK , w CT by sie wogóle dostać na respa terro trzeba mieć dobry i zgrany team, może na klanówki mapa dobra, ale gdy dwuch idzie tunelem dwuch schodami, dwuch domkiem (w różnych odstępach czasowych), a kolejna para zabawia sie z kurami zamiast grac to cieżko cokolwiek zrobić. Co do czasu trwania rundy to nie podlega dyskusji, że jest za krótki. Może nawet zdjęcie stref raszu zmniejszyło by kampienie w terro i być może zwiększyło szanse dla CT.KankerNooB - Pon 28 Sie, 2006 12:56 wywalicklop3k - Pon 28 Sie, 2006 13:18 Nie ,ja uważam ze wogóle jest za mało map cs , a o as nie wspomne psychic - Pon 28 Sie, 2006 14:56 wywalic ja!