To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - co to ma byc Kanker?

$w!ezak - Sob 02 Wrz, 2006 12:46

foch z przytupem? :crazy:
KankerNooB - Sob 02 Wrz, 2006 12:51

ooo ale odrazu na board haha GJ
aa i zabraliscie admina niezle niezle sluszna i szybko podjeta decyzja

teczufka - Sob 02 Wrz, 2006 12:51

Podjalem srodki zapobiegawcze, to nie bylby pierwszy przypadek cheatowania przez admina. Tylko zawiesilem, a nie zbanowalem. Pozatym wykorzystywanie bledow gry jest niedozwolone. Jesli wiedzial ze takowy wystapil powinien zrobic reconnect'a a nie ze mam na GG skargi, ze bawi sie niewidzialnoscia.
qBert - Sob 02 Wrz, 2006 12:53

zaden blad gry. robili innych w lolo poprostu...
Vegeta - Sob 02 Wrz, 2006 12:55

nio jak obejrzales demko to widzisz ze go widac... :D ja nie moge ze smiechu.... ja tu mysle ze cheatowal a tu zabawa..ahhh komedia...
qBert - Sob 02 Wrz, 2006 12:55

z tego co mi wiadomo to masz tylko zawieszonego @ i nie powinienes sie fochowac zaraz... ewentualnie z pretensjami do ronina... :D bawiles sie w udawanie cziter i... udalo ci sie na tyle ze siatek wrzucil cie nawet na borda. tyle. nie miales haxow wiec jest luzik a co do tego udawania to juz tam wyzej osadza czy to bylo ok czy nie...
siatkarz - Sob 02 Wrz, 2006 12:56

KankerNooB napisał/a:
ooo ale odrazu na board haha GJ
aa i zabraliscie admina niezle niezle sluszna i szybko podjeta decyzja

@ zawieszony nie zabrany a to lekka roznica (do wyjasnienia)

BL dla zwyklej oceny...

Vegeta - Sob 02 Wrz, 2006 12:59

ubaw po pachy ..poprostu omalo nie spadlem z krzesla jak obejrzalem demko.. na ktorym wszystko widac ... ahhh zycie jest piekne i trzeba sie bawic:D
mARV - Sob 02 Wrz, 2006 13:00

Ogólnie zabawnie jest czasem, jak sprawa z bannem Mitagera. Zresztą wyjaśniał to jego nick na którym grał kicked and banned (spodziewał sie bana). Siedział z nami na ts a ja i greg mówilismy mu wyjdz z bydzi bo dostaniesz bana za skilla (nie widzieli takich pro na tym serverze, zreszta ja tez bym mu dal jak bym go nie znał :) ) i wyladujesz na boardzie.Mita sypal banie jak szalony i mówi jeszcze 3 fragi i bede pierwszy. Nagle prem ban i topic na boardzie mielismy niezly ubaw
KankerNooB - Sob 02 Wrz, 2006 13:01

wasza sprawa co zrobicie teraz
ale nie osadzajcie kazdego o haxy
powodzenia w dalszej zabawie panowie GJ