To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Pomoc - POTRZEBNA POMOC OD ZARAZ

nowik - Sob 02 Wrz, 2006 17:46

Plik boot.ini jest ukryty na partycji c: czyli domyslnie systemowej, w przypadku zmiany os-a na inna partycje nie wiem gdzie sie znajduje ale poszukaj w ukrytych i systemowych a jak nie to start->uruchom->msconfig->BOOT.INI i zmieniaj co potrzebujesz. Natomiast jezeli to cos tam grzebanie nie pomoze to poszukaj komendy fix mbr, malo prawdopodobne zeby to mialo tutaj jakis udzial ale mozliwe ze dysk poprostu raz dziala dobrze a potem mu sie nudzi i nie dziala ;)
Cashreen - Sob 02 Wrz, 2006 22:57

Reset CMOS !!
BABCIA - Nie 03 Wrz, 2006 10:54

format juz był teraz zobaczymy
nie - Wto 05 Wrz, 2006 10:41

nowik napisał/a:
Plik boot.ini jest ukryty na partycji c: czyli domyslnie systemowej, w przypadku zmiany os-a na inna partycje nie wiem gdzie sie znajduje ale poszukaj w ukrytych i systemowych a jak nie to start->uruchom->msconfig->BOOT.INI i zmieniaj co potrzebujesz. Natomiast jezeli to cos tam grzebanie nie pomoze to poszukaj komendy fix mbr, malo prawdopodobne zeby to mialo tutaj jakis udzial ale mozliwe ze dysk poprostu raz dziala dobrze a potem mu sie nudzi i nie dziala ;)

Nowik dobrze prawi, nie sluchaj reszty dla ktorej jedynym rozwiazaniem to format. Format to ostatecznosc. Zrob jak napisal Nowik, zmien msconfigu i napraw MBR(Master Boot Record) partycji, wszystkie narzedzia znajdziesz na dysku z windowsem xp, chyba w katalogu 386i lub cos takiego.

Azrael - Wto 05 Wrz, 2006 13:48

.... ale po formacie to już bez różnicy :faja:
Cashreen - Wto 05 Wrz, 2006 13:55

Reset CMOS jeszcze raz !! nic nie szkodzi a na wszystko pomaga :D
BABCIA - Wto 05 Wrz, 2006 14:49

najlepsze jest to że we wrześniowym psformat jest dokładnie krok po kroku rozwiązanie mojego problemu :]
nowik - Wto 05 Wrz, 2006 15:00

BABCIA napisał/a:
najlepsze jest to że we wrześniowym psformat jest dokładnie krok po kroku rozwiązanie mojego problemu :]
i jak ono brzmi ?:)
.:Solid_Snake:. - Wto 12 Wrz, 2006 18:59

nowik napisał/a:
BABCIA napisał/a:
i jak ono brzmi ?:)

format d: xD

nowik - Wto 12 Wrz, 2006 19:08

Babcia zapomnial o temacie ;P