CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Prośba o restrykcje
Dzejms - Sob 09 Wrz, 2006 09:13
BABCIA napisał/a:
a ja jestem za zlikwidować awp prawdziwa broń mężczyzn to auto campa
Zapomniałeś dodać mężczyzn w naszym wieku.
A co do tematu to jeśli przyjąć, że gra w CS-a ma być jak najbrdziej zbliżona do realizmu to nie słyszałem o tym, żeby np. w plutonie wojskowym wszyscy biegali ze snajperkami. Więc jestem na TAK. nowik - Sob 09 Wrz, 2006 10:01
BABCIA napisał/a:
z wrazenia az bym sniadaniem monitor opluł
co do temaciku i pluginu, kazdy gra czym chce i po co chce, serwery takie sa po to by cwiczyc gre tym czym sie chce (jedyna zakazana bron to tarcza ) i jezeli ograniczyli bysmy ilosc broni to nie jeden gracz by sie wkurzyl poza tym Ci co chca kupowac avp robili by turniej kto szybciej kupi albo cos takiego... ogolnei zatem ja tez jestem na NIE jeszcze teczufka sie wypowie ale raczej nas nie przekona do zmiany zdania ;-)bbl` - Sob 09 Wrz, 2006 10:11
DzejmsBlond napisał/a:
BABCIA napisał/a:
Zapomniałeś dodać mężczyzn w naszym wieku.
A co do tematu to jeśli przyjąć, że gra w CS-a ma być jak najbrdziej zbliżona do realizmu to nie słyszałem o tym, żeby np. w plutonie wojskowym wszyscy biegali ze snajperkami. Więc jestem na TAK.
Ja tez nie slyszalem, zeby ktos w wojsku z wallhackiem latal ...qBert - Sob 09 Wrz, 2006 10:37 ja kiedys dalem juz taka propozycje i reakcja byla podobna...
jestem "za" ale tylko na niektorych mapach (zwlaszcza italy) i ograniczyc nie do 2 ale do 4 np.ROSOMAK - Sob 09 Wrz, 2006 10:52
qBert napisał/a:
ja kiedys dalem juz taka propozycje i reakcja byla podobna...
jestem "za" ale tylko na niektorych mapach (zwlaszcza italy) i ograniczyc nie do 2 ale do 4 np.
dokladnie to nie chodzi o wszystkie mapy i nie o to ze maja byc only 2 kampiozkipsychic - Sob 09 Wrz, 2006 11:02 nie ma sensu wprowadzac taka akcje... po prostu z ak pocwiczcie to bedziecie szybciej banie tobic tym co maja awp i po sprawie tylko ludzi beda sie denerwowac na servie i jakies smeiszne wyscigi kto pierwszy kupi awp pff Cashreen - Sob 09 Wrz, 2006 11:31 ale po co to wszystko NIEMoras - Sob 09 Wrz, 2006 12:11 Wg. mnie to i tak nic nie pomoże , bo czy beda miały dwie osoby , czy tez caly team to
nic praktycznie sie nie zmieni. (Przyjdzie taki pan na M, kupi kampe i tak czy siak wytnie cala druzyne przeciwna ). Albo dojdzie do takiej sytuacji, ze osoby ktore nie kupily
kampy beda blokowac tych szczesliwcow ktorzy kupili, zeby im odebrac - co zreszta juz ma miejsce ale mniejsza z tym . Tak czy owak, to nie ma sensu neverling~ - Sob 09 Wrz, 2006 12:33 (Przyjdzie taki pan na M, kupi kampe i tak czy siak wytnie cala druzyne przeciwna )
A taki pan na N ?
Moim zdaniem jest to ciekawe ale i tak nic z tego nie bedzie.
Niech juz zostanie tak jak jest Cashreen - Sob 09 Wrz, 2006 12:39 No dokładnie przyjdzie taki pan na C i wszystkich wytnie nawet z swojej druzyny
A tak na serio powinno sie zamknac ten temat bo to jest kompletnie bezsensu