To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Nasz serwer Counter-Strike - Zmiana czasu mapy

psychic - Pią 06 Paź, 2006 12:45

po prostu mozna mc pozmieniac :D hyhy a jak sie czas map zmieni to w koncu i tak bedzie ta sama akcja :D mi to obojatnie :P chodz jakis czas temu tez mnie to denerwowalo :D
nie - Pią 06 Paź, 2006 14:12

Ja tez koncze o 5pm (6pm waszego czasu) i tez zawsze gram te same mapy, przychylam sie sugestji rotacji map lub mapcyckow.
teczufka - Pią 06 Paź, 2006 14:19

Zamiast proponowac zmiane czasu trwania mapy, lepiej byscie zaprobponowali jak trzetasowac mapy (inny dzien innaczej wymieszany MC), bo tak czy tak mapy beda identyczne codziennie o tej samej porze ;)
nie - Pią 06 Paź, 2006 14:41

teczka mozesz podac nazwy wszystkich map oraz jak sa w tej chwili ulozone w mapcycku?
psychic - Pią 06 Paź, 2006 14:57

teczka wlasnie o to mi chodzi :D bo co z tego jak sie czasy pozmienia map jak i tak bedzie to samo :D dobry bylo by wlasnie pozmieniac mc na kazdy dzien :D ale przebojowo :D
teczufka - Pią 06 Paź, 2006 15:03

@nie: nie moge :) -->
WEGier - Pią 06 Paź, 2006 15:35

1. jeżelibyśmy zrobili (jak kiedyś) czas "planszy" na 25min (bo 35min to za długo) to się przecież MC bedzie zmieniał, i tak co dzień nie będe się łapał co wieczór na serie od azteca do office.
2. MC każdego dnia inny ? zaje....fajnie by było jak by się dało :mrgreen:
3. czas myśleć chłopy i baby żeby w niedługim czasie dorzucić następne mapki (wiem, wiem jestem wredny :cfaniak: ale trza o serw dbać, skoro jesteśmy w czołówce)
4. jeżeli komuś nie pasują ostatnie słowa z pkt3 to "są tysiące innych serwerów - zawsze można zmienić"

teczufka - Pią 06 Paź, 2006 15:48

Naprade nie lapiesz? Mamy dwa mapcykle: dzienny i nocny. Dzienny jest ladowany zawsze o 10, nocny od 1. Proprostu ten mechanizm wyklucza mozliwosc roznych map w rozne dni o tej samej porze (nie liczac MC nocnego).
WEGier - Pią 06 Paź, 2006 16:01

teczufka napisał/a:
Naprade nie lapiesz? Mamy dwa mapcykle: dzienny i nocny. Dzienny jest ladowany zawsze o 10, nocny od 1. Proprostu ten mechanizm wyklucza mozliwosc roznych map w rozne dni o tej samej porze (nie liczac MC nocnego).

spokojnie .... tylko pytałem .... nie wiedziałem - już wiem

to może poprostu zmienimy czas mapy i starczy kombinowania bo widzę lekką nerwowość w każdym poście gdzie się o coś prosimy - a z tego co mi się wydaję - złego nie chcemy

PS poza tym nikt nie mówi, że zmiana ma być za 1godzine i 32min, gramy tak od więcej niż miesiąc to poczekamy i następny

ciasteczkowy - Pią 06 Paź, 2006 16:27

Teczówka nie denerwuj się tak bo dostaniesz kare chłosty na adminowskim :hahaha: :hahaha: :hahaha: