To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - ban? 0_o

qBert - Sob 07 Paź, 2006 19:58

a mi sie zdaje ze sapiecie na forum tylko jacy to zli nie sa admini, ale nie powiecie jak jest na serwerze. Vorek uogólnia, to ja również. Przede wszystkim mam dość ciągłych kłótni z Kankerem i jego klanem o to że składy są nie równe. Wchodze na serwer a tutaj np. CT wygrywa mape 23:0 :wow: tak byc nie moze bo nikomy nie sprawia przyjemnosci lapanie hsa co 30sekund. No i do tego wysmiewanie skilla innych graczy... To ze niektorzy prezentuja wysoki poziom, nie znaczy ze na serwerze sa jakos uprzywilejowani. Kazdy gra, tak jak umie najlepiej. Ostatnio zreszta Mitager wylapal bana na 30minut bo pechowo dla niego gralem na fejku. Wiec zanim napiszecie skarge, to zastanowcie sie czy sami jestescie w pozadku! Personalnie nie mam nic do nikogo. Na serwerze oceniam tylko i wylacznie zachowanie w danej chwili !!
ritarded l. - Sob 07 Paź, 2006 21:10

qbert - pisalem ze nie mam ochoty trolowac tylko prosze o odpowiedz
Dzejms - Sob 07 Paź, 2006 21:16

Qbert . Ja jak są nierówne teamy to poprostu przerzucam. Pisze ostrzeżenie i działam. Jakoś nikt specjalnie mi się na głos nie wzburzył. Jak spróbuje wrócić to jescze raz, a jak zrobi to drugi raz, to żegna się w danym momencie z serwerem - kick. A wiadomo, że ponownie wejść to nie jest tak łatwo jak serwer full. :faja:
Vegeta - Nie 08 Paź, 2006 00:04

a moze miales nick typu [|] jesli tak to koniec tematu prosilem cie 3 razy o zmaine nicku a ty nic ..wiec polecial kick a pozniej ban bo ja prosic cie nie bede po 100 razy
mARV - Nie 08 Paź, 2006 09:59
Temat postu: Składy są równe zawsze pod względem ilościowym
qBert napisał/a:
a mi sie zdaje ze sapiecie na forum tylko jacy to zli nie sa admini, ale nie powiecie jak jest na serwerze. Vorek uogólnia, to ja również. Przede wszystkim mam dość ciągłych kłótni z Kankerem i jego klanem o to że składy są nie równe. Wchodze na serwer a tutaj np. CT wygrywa mape 23:0 :wow: tak byc nie moze bo nikomy nie sprawia przyjemnosci lapanie hsa co 30sekund. No i do tego wysmiewanie skilla innych graczy... To ze niektorzy prezentuja wysoki poziom, nie znaczy ze na serwerze sa jakos uprzywilejowani. Kazdy gra, tak jak umie najlepiej. Ostatnio zreszta Mitager wylapal bana na 30minut bo pechowo dla niego gralem na fejku. Wiec zanim napiszecie skarge, to zastanowcie sie czy sami jestescie w pozadku! Personalnie nie mam nic do nikogo. Na serwerze oceniam tylko i wylacznie zachowanie w danej chwili !!

1. Zawsze na początku nowej mapy idziemy do teamu tam gdzie sie trudniej gra np do ct na d2 (w przeciwieństwie do paru łatwowiernych statsów rzucających sie do teamu terro w nadziei na łatwe fragi). Małe sprostowanie wyjątek ten stanowi kretyńska niegrywalna mapa Italy (tam gramy tylko w terro ;) ) której jeszcze admin nie wyrzucił na mapcyklu, pewnie dorzuci jeszcze militię.
2. Zawsze powtarzam nikt z nikogo się nie śmieje że nie potrafi zabic w plecy kazdemu sie to zdarza a tym bardziej mnie.
3. Jak admin gra w przeciwnej druzynie i dostaja mocno wystarczy powiedzieć wszyscy ida na mały (duzy) i bs jest opadnowany bo ct tego nie utrzyma (nawet jak bedzie stało tam 3 mitagerów), ale po co myśleć lepiej zakampić aż ct was wyciagnie hs-em z jakiejś ciemnej nory
4. Zauważyłem nie niektórzy stali bywalcy nawet nie wiedzą jak sie bs-a odbija i idą pojedyńczo, albo terro idze po leząca pake w podobny sposób, jak to się zazwyczaj kończy wiadomo. Potem jest płacz i trzeba przenosić do przeciwnego teamu.
5. I ogólne co nas najbardziej wkurza grajac w "dziwnym teamie" to fb, he na twarz od swojego teamu, blokowanie i tupanie w niewłaściwym monencie ( a nie skill że ktoś nie potrafi w plecy zabić).
6. I nie wiem co to za problem dla niektórych wpisać w konsoli najpierw ~ aby ją otworzyć potem ex_interp 0 a potem enter, za kazdym razem jak wchodzimy na server aby zagrac w cs-a. Aby paru normalnych graczy nie było męczonych waszymi teleportami i tnacymi modelami -> np kolo z nickiem rolo

Polecam http://hsradio.pl/ :)

ritarded l. - Nie 08 Paź, 2006 10:23

Vegeta napisał/a:
a moze miales nick typu [|] jesli tak to koniec tematu prosilem cie 3 razy o zmaine nicku a ty nic ..wiec polecial kick a pozniej ban bo ja prosic cie nie bede po 100 razy

przykro mi nie wiem w jaki sposob mi zwracales uwage ale nie zauwazylem tego. moze prze zmikrofon ktory mam zmute`owany w cs?

domeztoz - Nie 08 Paź, 2006 11:26

bylem swiadkiem tej sytuacji... @md zwracal uwage wiecej niz trzy razy do kolesia "[|]"
a ten nic... jezeli Vortex mial mica zmutowanego to go nie slyszal... ale mogl sie domyslec ze nick jest nieregulaminowy :0o:

ritarded l. - Nie 08 Paź, 2006 11:53

niewazne ze gralem z tym nickiem pare dni...
Vegeta - Nie 08 Paź, 2006 13:42

pisalem ci tez normalnie ale ty olales wiec po co ta dyskusja znasz zasady .. wiesz ze nick nie regulaminowy.. wiec po co ten topic.. jak bys napisalem nick pod jakim grales na poczatku to tez by bylo inaczej a nie 1500 fejkow i trzeba sie domyslac czy ja ci go dalem czy ktos inny i jaka sytuacja zawiniles dostales kicka pozniej bana EOT

P.S. a nastepnym razem pomysl 100 razy zanim zalozysz topic i za co mogles byc ukarany
P.S.2 domez on zna zasady byl adminem ale on woli zakladac topici i szukac winnych a od siebie nie zacznie tego robic...

teczufka - Nie 08 Paź, 2006 15:06

Z logow wynika ze Vegeta pisal na dead a Vortex^^ jeszcze zyl, tu mamy pelna niescislosc co do napisania.