To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - Prośba o przywrócenie "nominations"

ritarded l. - Śro 11 Paź, 2006 17:49

mi sie bardzo ten plugin podobal
MIKAS - Śro 11 Paź, 2006 18:06

jestem na nie,tak jak jest teraz jest ok :E
mOrb - Śro 11 Paź, 2006 18:16

na TAK gralem juz wiele razy na servach z tym pluginem i nie narzekalem na monotonię wsrod wybieranych mapach.... :mrgreen:
nie - Śro 11 Paź, 2006 18:21

Proponuje wprowadzic na probe i tak jest przytlaczajaca ilosc glosow na TAK :faja: EOT
$w!ezak - Czw 12 Paź, 2006 09:33

nie
WEGier - Czw 12 Paź, 2006 09:37

nie wiem w czym wam to przeszkadza? Jest po prostu super .. nikt nie nominował to plugin sam proponuje jakieś mapy, nic się nie powtarza, gracze sami wybierają mapki, sami głosują, dzięki niemu nawet kiedys udało mi się zagrać w chateau i nawet ludzią się podobało. Ogólnie nie mam zastrzeżeń do pluginów ... jeżeli ktoś ma bardzo proszę je wypisać może ostudzi to mój zapał troszkę, bo narazie naprawdę nie rozumiem czemu ktoś jest na nie .. :)
$w!ezak - Czw 12 Paź, 2006 09:43

był ten plugin juz wczesniej i sie nie sprawdził :/
nie - Czw 12 Paź, 2006 10:01

$w!ezak napisał/a:
był ten plugin juz wczesniej i sie nie sprawdził :/

A mozesz cos wiecej napisac, nie bylo mnie kiedy byl ten plugin.

Calkowicie popieram WEG-a, niec nie tracimy a moze bedzie lepiej. Uwazam ze jest to lepsze od mapcycka (nawet jesli mapy sa perfekcyjnie dobrane) dzieki nominations mapy zmieniaja sie wedlug osob obecnie grajacych (wiekszosci) i jest to najbardziej sprawiedliwe i demokratyczne.

Ciachoo - Czw 12 Paź, 2006 11:02

nie napisał/a:
Calkowicie popieram WEG-a, niec nie tracimy a moze bedzie lepiej. Uwazam ze jest to lepsze od mapcycka (nawet jesli mapy sa perfekcyjnie dobrane) dzieki nominations mapy zmieniaja sie wedlug osob obecnie grajacych (wiekszosci) i jest to najbardziej sprawiedliwe i demokratyczne.

j/w jak będzie ten plugin zamulał serva to zawsze można go wyrzucić przecież :)

oLKa - Czw 12 Paź, 2006 14:47

Jak dla mnie to ten plugin był całkiem niezły :) Przynajmniej mozna było w jakim stopniu decydowac na jakiej mapie bedzie sie grało. Bo tak to niby można robic jakic votemap, ale zadko udaj sie przekonac ponad polowe ludzi na severze o tym, ze warto zavotowac.
No pozostaja jeszcze voty, co robia czasami admini, ale to chyba tez sie zadko zdarza.
W tym pluginie dobre jest jeszcze to ze nie mozna nominowac map, ktore byly grane w przeciagu kilku ostatnich map. Wiec napewno nie bedzie czegos takiego, ze bede grane ciagle te same mapy
No, wiec podsumowując - jestem jak najbardziej na tak :)