CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - cs_estate
m!ke - Śro 11 Paź, 2006 16:56 tak tak i jeszcze raz tak Widelec - Śro 11 Paź, 2006 17:10
nie napisał/a:
Na TAK, jestem za jak nawieksza iloscia map. Mapy sa mi obojetne, jedne lubie bardziej, drugie mniej.
domeztoz - Śro 11 Paź, 2006 19:12
Widelec napisał/a:
nie napisał/a:
Na TAK, jestem za jak nawieksza iloscia map. Mapy sa mi obojetne, jedne lubie bardziej, drugie mniej.
to samo
fajna mapka najlepiej sie na niej gra 5on5 ale da sie tez 9on9 qBert - Śro 11 Paź, 2006 21:38 zaglosowalem na tak, ale mam obawy co do tego czy sie pomiesci te 20 osob...
rozumiem ze strefa bylby domek?Ciachoo - Czw 12 Paź, 2006 09:25 na tak. bardzo wesoła mapka ;pWEGier - Czw 12 Paź, 2006 09:28
qBert napisał/a:
zaglosowalem na tak, ale mam obawy co do tego czy sie pomiesci te 20 osob...
rozumiem ze strefa bylby domek?
to się będziemy rozpychać łokciami a jeden granat potarga kilku naraz i będzie śmiesznie
strefa domek ale z balkonem
ALEŻ BĘDZIE ŚMIESZNIE i.S.b - Czw 12 Paź, 2006 09:55 No no, domek z balkonem będzie dżi
Już widzę te kampy z respa CT celujące na okna w domku, hehehe, te dymne w oknach i na korytarzach, i nowych graczy w terro wybiegających z domku przed czasem i z pretensjami "za co slay?!?!" nie - Czw 12 Paź, 2006 09:58
IrYs napisał/a:
No no, domek z balkonem będzie dżi
Już widzę te kampy z respa CT celujące na okna w domku, hehehe, te dymne w oknach i na korytarzach, i nowych graczy w terro wybiegających z domku przed czasem i z pretensjami "za co slay?!?!"
***cenzura*** to zilustrowales, ja bym juz powalczyl:D
I to wlasnie caly urok nowych/starych/nestandardowych/innych map.qBert - Czw 12 Paź, 2006 11:54
IrYs napisał/a:
te dymne w oknach i na korytarzach
w takim razie dobrze ze kupuje nowa grafike bbl` - Czw 12 Paź, 2006 14:21 nie