CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - nowy plugin
Plast!c - Nie 15 Paź, 2006 09:37 Co do 32 bit to sam na nich gram obecnie... ale czy któs mógłby powiedzieć za co odpowiada ten interp coś tam? Wtedy wyraże opinie na ten temat ritarded l. - Nie 15 Paź, 2006 09:40 nie powiem ci dokladnie, ale chyba przesylanie info na serwer gdzie twoja postac jest. 0.1 to wieksze zaokraglenia i latwiejsze trafienia. 0.01 - wiekszy realizm
ale
jak ktos ma 0.1 a inny 0.01 to temu z 0.01 model gracza 0.1 bedzie skakal co pare centymetrow jakby mial lagadomeztoz - Nie 15 Paź, 2006 09:53 oj nie bardzo mi sie to podoba... mam takie same zdanie jak Plastic nappy - Nie 15 Paź, 2006 10:15 Poczytajcie troszke o tym, pozniej prawcie madre tezy 'od czego to jest interp'.
Jak chcecie ustawiac 0.01 to cmdrate/updaterate - 101 , rate 25000, cmdbackup 2/3
Nie róbcie z ffa esl'a...
Gram na CPL Gui, wchodze na serwer to strzelam do 'skoczkow'. Wisi mi to i powiewa w sumie, jesli my - tak jak inni - wchodzimy pograc dla przyjemnosci, to nie komplikujmy im tego. Szczegolnie, ze na bydzi graja rowniez osoby ktore w ogole nie maja kontaktu z ligami, mixami itp. Po prostu graja dla zabawy - nie wymuszajmy na nich ligowych ustawien.
tyle z mojej stronypsychic - Nie 15 Paź, 2006 10:38
Plast!c napisał/a:
Co do 32 bit to sam na nich gram obecnie... ale czy któs mógłby powiedzieć za co odpowiada ten interp coś tam? Wtedy wyraże opinie na ten temat
interp jest to jak sie nie myle czestotliwosc wyslania pakietu. Im czestrze jest wysylanie tych pakietow tym po prostu masz dokladniejsze polozenie przeciwnika itp. dlatego najepiej jest na 0.01 bo wszystko jest wtedy ladnie ritarded l. - Nie 15 Paź, 2006 10:59
nappy napisał/a:
Poczytajcie troszke o tym, pozniej prawcie madre tezy 'od czego to jest interp'.
Jak chcecie ustawiac 0.01 to cmdrate/updaterate - 101 , rate 25000, cmdbackup 2/3
Nie róbcie z ffa esl'a...
Gram na CPL Gui, wchodze na serwer to strzelam do 'skoczkow'. Wisi mi to i powiewa w sumie, jesli my - tak jak inni - wchodzimy pograc dla przyjemnosci, to nie komplikujmy im tego. Szczegolnie, ze na bydzi graja rowniez osoby ktore w ogole nie maja kontaktu z ligami, mixami itp. Po prostu graja dla zabawy - nie wymuszajmy na nich ligowych ustawien.
tyle z mojej strony
a w czym zmieni to ich zycie ? zwlaszcza 32 bity ?lnk - Nie 15 Paź, 2006 13:48 Po co ?
jak tutaj 60% ma raty po 30 interp podstawowy i 16 bit ?
zgadzam sie z nappy
; osiatkarz - Nie 15 Paź, 2006 14:18 nappy i lnk maja racje... 4funAnonymous - Pon 16 Paź, 2006 20:11 hmmm 4 fun. ok siata ale dalczego kikujecie i dajecie na borda ludzi co naprawde umieja sie bawic ? czyt. Kanker. siema.Uczulony` - Sob 21 Paź, 2006 08:27 jak chcecie to na Bydzi 2 wyprobujcie .