To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - Propozycja - zaostrzenie regulaminu

nie - Pon 16 Paź, 2006 16:59

Nie napisalem tego jako cos zlego :rotfl: przeciesz pan G. to obronca moralnosci i tez zawsze jest za cenzura :] Poza tym ciachoo ma poczucie humoru i sie nie obrazi :lol:
Ciachoo - Pon 16 Paź, 2006 17:39

M00rbiD napisał/a:
ciachoo myślę że to o co chcesz prosić jest zbędne, ponieważ to już jest...od dawna obowiązują takie zasady... Pozdro! ;)

Jeżeli to jest w regulaminie to ok. Chciałem się upewnić, bo regulamin długi :P

nie napisał/a:
Nie napisalem tego jako cos zlego :rotfl: przeciesz pan G. to obronca moralnosci i tez zawsze jest za cenzura :] Poza tym ciachoo ma poczucie humoru i sie nie obrazi :lol:

Ukamieniuję Ciebię i twojego psa, za to. Ja nie mam poczucia humoru, spadaj mi z takimi oskarżeniami. Na drzewo, pakować kiełbasę we flaki. I takie tam.

nie - Pon 16 Paź, 2006 19:08

Ciachoo napisał/a:

Ukamieniuję Ciebię i twojego psa, za to. Ja nie mam poczucia humoru, spadaj mi z takimi oskarżeniami. Na drzewo, pakować kiełbasę we flaki. I takie tam.

Czyzbys mi grozil :crazy: ?? Starczy ci odwagi i konsekwencji ??

Co do oskarzen to nie byly oskarzenia tylko frywolna przenosnia. :banan: Nic personalnego, aczkolwiek jesli ci tym jakos urazilem to przepraszam za niewyszukane poczucie humoru, myslalem ze oganiesz dowcip :*

Sry za OT

Ciachoo - Pon 16 Paź, 2006 20:28

ej Nie, ten mój post to jeden wielki fake :D sry że mój humor jest nieczytelny ale ja lubię absurd :P jakbym mial komuś naprawdę grozić, to zrobilbym to na live'ie przy 1vs1 a nie zza zaslaniającego mnie firewalla ;p
teczufka - Pon 16 Paź, 2006 20:32

Koniec czata. Zakmniete.