CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pomoc - wyjasnij mi to... prosze
Cashreen - Sob 28 Paź, 2006 14:55 Ja gram na Lanowych ustawieniach czyli standardowych domeztoz - Sob 28 Paź, 2006 14:56 jak skana zakoncze to sie pobawie tymi usawieniami i zobacze ale nie robie sobie nadzieji bo raczej sie nie uda...
nawet nie jestem pewien czy te lagi to wina ustawien bo jak otwieram liste serwerow to maja normalny ping okolo 50 a jak wchoedz to sie zaczyna i to nie tylko na b1... na kazdym servieCashreen - Sob 28 Paź, 2006 15:05 Moze jeszcze raz steama zainstaluj domeztoz - Sob 28 Paź, 2006 15:44
Cashreen napisał/a:
Moze jeszcze raz steama zainstaluj
to na powitanie dnia zrobilem...
skan dysq tez nic nie wyjasnil... lagi z nikad
mam jeszcze jedno male pytanie, bo slyszalem juz o tym gdzies... mianowicie czy istnieje cos takiego jak symulator lagow? (program symulujacy)teczufka - Sob 28 Paź, 2006 16:05 Namow kolegow, aby cie pingowali we 40 i masz symulacje duzych lagow ^^
Pokombinuj z updaterate i cmdrate i powiedz jakie dostales wyniki.BABCIA - Sob 28 Paź, 2006 16:08 ja tez tak miałem ale najlepsze jest to że po formaciki jak ręką odjąłdomeztoz - Sob 28 Paź, 2006 16:31 no i tego obawialem sie najbardziej... format ce
a z ustawieniami juz kombinowalem, daremnie bo to nic nie daje lagi sa caly czas
moze to anty wirus albo jakis inny program ale nic ostatnio nie instalowalem a anty wira juz mam od miesiaca i wczesniej problemow nie bylo... i tak kolo sie zamyka
FORMAT=najbardziej niepozadane rozwiazanie ale chyba niezbedne Ciachoo - Sob 28 Paź, 2006 17:57 jak nie ograniczenia elostrady, to na każdą chorobę jest uniwersalna, wcześniej omawiana odtrutka:
FORMAT C: psychic - Sob 28 Paź, 2006 20:21 format c: zawsze pomaga domeztoz - Nie 29 Paź, 2006 14:09
psychic napisał/a:
format c: zawsze pomaga
wiem wiem, ale nie mam czasu ani motywacji
nawet XP'ka na plytce nie mam