CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - HAHAHAHAHA
neverling~ - Wto 31 Paź, 2006 16:19 prawda jest taka ze w ogole nie powinno sie uzywac tego slowa. I moze byc ban na 5min. Ale gdyby kazdy byl banowany za slowo bot to malo osob juz by gralo na bydzi ritarded l. - Wto 31 Paź, 2006 16:40 no coz niewazne - jak ktos gra, ale bot jest obrazliwe i kickban (zwlaszcza ze bbl zna regulamin) uwazam za usprawiedliwiony, a 5 minut przerwy za akuratne na ochloniecie. co nie zmienia faktu ze wiekszosc to boty :>WEGier - Wto 31 Paź, 2006 16:45
VorteX^^ napisał/a:
no coz niewazne - jak ktos gra, ale bot jest obrazliwe i kickban (zwlaszcza ze bbl zna regulamin) uwazam za usprawiedliwiony, a 5 minut przerwy za akuratne na ochloniecie. co nie zmienia faktu ze wiekszosc to boty :>
kogo masz na myśli? Mam się czuć obrażony czy jak?ritarded l. - Wto 31 Paź, 2006 17:37 kazdemu pod rozwage mospanku Uczulony` - Wto 31 Paź, 2006 17:40 WEGiel nie cinaj sie jak dorosli rozmawiaja .eot.
ban 5 minutowy nigdy nie mialem zawsze za tk na 2 ghodzinky.bbl` - Wto 31 Paź, 2006 19:17
teczufka napisał/a:
Od czasu kiedy nazywasz admina botem, ciesz sie 5 minut, a nie perm.
A kto powiedzial, ze ja kogos nazwalem botem ; o co dopiero admina... napisalem sobie to o tak, dla siebie. PEACE Vegeta - Wto 31 Paź, 2006 23:09 bbl ze dla fun i peace powiedz sobie sam do siebie a ty sid nie wiem mylisz fun z obrazaniem i szyderstwem jesli ktos jest dobry to gra glownie cw i wtedy obraza sie kumpli ktorzy po prostu nie ogarniaja a server bydzia nie jest od tego fun mozna zrobic w rozny sposob ale nie nabijaniem sie z kogos skilla bo pomyslcie ze wy kiedys tez zaczynaliscie albo poprostu nie macie smykalki do gry ale wam to sprawia przyjemnosc a to roznica.. bo osobiscie to dla mnie jest brak kultury do drugiego czlowieka i typowe szyderstwo i ja bede banowal kazdego a bbl juz jest na liscie banow na 2 tygodnie i to na kazdym kontcie i az do skutku jakos ty sid i reszte chlopakow zachowuje kulturke a do innych trzeba twardo.. jakos z lnkami i reszta gra sie przyjemnie jak i z toba czasi cos powiesz ale to za cenzurowane i tyle ale to rzadkosc .. tak jak i kampinie ludkow to tez bedzie nagradzane slayami jest takich paru co kampia na maxa i poprostu jak sie wchodzi na server akceptujesz zasady wiec beda konsekwencje ..wiadomo kazdemu sie zdarza ale nie co runde i nie codziennie ....$w!ezak - Wto 31 Paź, 2006 23:26 z lnkami sie gra przyjemnie Vegeta - Wto 31 Paź, 2006 23:29 ja jakos nie ma z nim problemu ostatnio ...bbl` - Śro 01 Lis, 2006 09:34