CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - host kill-ban - SID
ale_pech - Śro 08 Lis, 2006 19:05 dajcie mu swiety spokoj widac ze chlopakowi na psychike weszlo jeszcze nie wytrzyma i sie powiesi Trel - Śro 08 Lis, 2006 19:06
ale_pech napisał/a:
dajcie mu swiety spokoj widac ze chlopakowi na psychike weszlo jeszcze nie wytrzyma i sie powiesi
siatkarz czy kanker??ale_pech - Śro 08 Lis, 2006 19:11 K jak K... a;]potek - Śro 08 Lis, 2006 19:12 Brawo Kanker teraz sie wykazłeś $w!ezak - Śro 08 Lis, 2006 19:13 szczeże mówiąc to troche przegiołes siatek zamiast dac mu slaya albo go upomniec to odrazu banujesz KankerNooB - Śro 08 Lis, 2006 19:14
VorteX^^ napisał/a:
greg napisał/a:
admini nie potrafia zbanowac typa ktory zapierd... na speedhacku a potrafia szybko zareagowac na kolesia ktory zabija hostow
nic dodac nic ujac.
@kanky - 100% racji ale kultura zobowiazuje. tylko to mi sie nie podoba u ciebie. aha i nie pisz mi po pijaku na gg
jak mozna byc kuRtuRaRny ?
bylo to juz pisane tyle razy ale nikt nic nie robi
wszyscy widza co sie dzieje ale chyba pasuje to H@
zaraz dziejms pewnie wyskoczy "ze jest 10000000 innych serverow" zostawie to N/C
[ Dodano: Sro 08 Lis, 2006 19:17 ]
ale_pech napisał/a:
K jak K... a;]
napisz boijsz sie warna ?Plast!c - Śro 08 Lis, 2006 19:28 Imo takie sprawy/konflikty powinny byc zalatwiane na priv z adminem. Robicie z tego nie wiadomo jaki cyrk... Nie podoba sie wam siatkarz jako admin? Zrobcie ankiete i potem sie zobaczy w demokratyczny sposob, a nie w taki sposob ze wyzywacie. Wezcie tez pod uwage ze kazdemu moze zdazyc sie blad. Ja mysle ze siatek postapil slusznie dajac bana na 5 min ( lol to tak duzo ? ) a wy tylko szukacie powodu do sprzeczki.KankerNooB - Śro 08 Lis, 2006 19:33
Plast!c napisał/a:
Imo takie sprawy/konflikty powinny byc zalatwiane na priv z adminem. Robicie z tego nie wiadomo jaki cyrk... Nie podoba sie wam siatkarz jako admin? Zrobcie ankiete i potem sie zobaczy w demokratyczny sposob, a nie w taki sposob ze wyzywacie. Wezcie tez pod uwage ze kazdemu moze zdazyc sie blad. Ja mysle ze siatek postapil slusznie dajac bana na 5 min ( lol to tak duzo ? ) a wy tylko szukacie powodu do sprzeczki.
eeeee ?
hmmm jaki prv ? jak mnie nagral to tez zalatwil to prv ? nie odrazu polecial na forum i na board (niewidzialny)
o jakim ty bledzie mowisz ? obawiam sie ze to juz nie 1-2-3-4-.... jego blad ,starczy juz
to nie jest tylko moje zdanie a wiec cos musi w tym bycnappy - Śro 08 Lis, 2006 19:56 ueee A jak ja o tym pół roku mówiłem, to jakoś nikt nic nie widział
Ale nareszcie się oczy otworzyły Siatkarz już kiedyś swoje przewinienia miał, a to prowokacje etc - Solid powiedzial, ze screeny 'przeterminowane'. F*CK! A moglibysmy tego uniknac...
No cóż, tak się wszyscy podniecali, że bydzia >>>>>> sułek... a wychodzi, że do adminowania doszło kilka osób, które w ogóle nie powinny grać w te gre...
PiS!
Sideq, czymaj siem ! Jestesmy z Toba... przezywasz teraz ciezkie chwile I te opisiki w minute po banie, ze skaczesz z parteru etc ;| 3M SIE DUUUUUDE !:D KankerNooB - Śro 08 Lis, 2006 20:02 napp sid juz nie odzywa sie 10 min moze skoczyl ?
po 20 pln na kwiaty
czekam na odpowiedz kogos z gory
H@ DO DZIELA ZOSTAL MI JESZCZE 1 WARN