To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Pro¶by i propozycje - ProSba o przedłużenie czasu na SPEK'cie

teczufka - Pon 13 Lis, 2006 11:52

afk_time 300
spec_time 320
join_time 120
Nie wiem jak wy ale ja uwazam 5 minut jako czas wystarczajacy, sam SteamBans preferuje dema 5-cio minutowe. POzyjemy zobaczymy, niech sonda pozyje.

qBert - Pon 13 Lis, 2006 11:53

teczufka napisał/a:
afk_time 300
spec_time 300
join_time 120
Nie wiem jak wy ale ja uwazam 5 minut jako czas wystarczajacy, sam SteamBans preferuje dema 5-cio minutowe. POzyjemy zobaczymy, niech sonda pozyje.

Tak jak jest jest dobrze! mozan dac nawet afk krocej...

mOrb - Pon 13 Lis, 2006 12:03

Sam zaglosowalem na Nie poniewaz juz nie raz zdarzalo sie ze specty blokowaly moje wejscie na serv i nie bylo to mile jak sie potem o tym dowiedzialem. A co do AFK jak juz o tym mowimy to moze okreslmy czas bycia w tym stanie przez dwie rundy, na poczatku trzeciej gracz jest automatycznie rozlaczany z serverem. Moim zdaniem takie rozwiazanie jest lepsze niz rozw czasowe.
Azrael - Pon 13 Lis, 2006 12:50

qBert ... ja nagrywałem czasami innych graczy :D choc nie udalo mi sie nikogo złapać (no może poza oczywistym "trabancikiem", którego nagrała połowa serwera ), nudne i zazwyczaj szybko wracałem do gry poza tym cieżko wyłapać sprytnego haxa. 5 min starczy na nagranie dema , z reszt± zawsze można wej¶ć spowrotem na spekta. A jak kto¶ sobie poszedł na obiad albo z psem na spacer to lepej żeby slota nie blokował, jestem więc na NIE.
WEGier - Pon 13 Lis, 2006 12:51

teczufka napisał/a:
afk_time 300
spec_time 300
join_time 120

5min ... no to chyba zmieniam zdanie :wstydni¶: styknie - wydawało mi się mniej - ALE NIECH SONDA POKAżE w końcu to gra dla was a nie dla pluginów :lol:

PS co¶ mi się przypomniało .... jeżeli kto¶ ma podejrzenia co do haxa albo co innego się dzieje - używajcie s@ (Y@ i pisz o co chodzi) albo kto¶ spektuje i nagrywa (to pomimo pluginu mogę wykopac wcze¶niej) napisac tak samo s@ i że nagrywacie albo sikacie :lol:

MIKAS - Pon 13 Lis, 2006 13:52

qBert napisał/a:
pierdoły gadacie! Oprocz Anviego to chyba nikt z graczy nigdy nie nagral zadnego haxa! Plugin bardzo dobry i potrzebny! A admini mog± spokojnie nagrywać bo ich nie kicknie...

qb jak nie... ile razy widzialem jak stali bywalcy jak tylko czit wchodzil wbijali na specta i nagrywali :faja: nagrywam patrze tab a tam 6 na spekcie siedzi :P Zaglosowalem na TAK !!

ciasteczkowy - Pon 13 Lis, 2006 15:46

A ja powiem tak
Gram w terro na Italce jest nasz 6-7 w ct gra cały czas 8 i wykorzystuj± błędy mapy więc wchodzę na specta 1 runda patrzę nic nie robi± jest git druga runda zaczynaj± kombinować na balkon i od winiarni ja siedzę na spekcie nagle pojawia mi się jaki¶ napis i kiked :D , wiecie jaka była moja reakcja :crazy: :hahaha: :hahaha: :hahaha: myszka wyl±dowała w koszu na ¶mieci.
do ct nie chciało mnie wpu¶cić , a nie chciałem nikogo przerzucać bo za¶ by była afera.

teczufka - Pon 13 Lis, 2006 15:57

Od kiedy adminow kopie? Jak kopie adminow to postaram sie naprawic.
BABCIA - Pon 13 Lis, 2006 16:04

nie wykopie za wcze¶nie dopiero po 5 minutach ( oczywi¶cie nie od @ mówię), jestem na nie nie zawsze admin jest a tam full sloty zajęte a tak kick i wolne
domeztoz - Pon 13 Lis, 2006 16:20

a ja na nie... jak sie ma tylko troche wolnego czasu i chce sie troche pograc w cs'a a sloty zajete i se siedzi taki jeden z drugim na spect to troche boli... ze wejsc nie mozna :[