To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - Ban dla grega

qBert - Pią 24 Lis, 2006 00:16

Vincent napisał/a:
qBert napisał/a:
Vincent napisał/a:
hmmm ban za nick ??
juz widzialen bany za bluzgi haxy niewidzialnosc ale za nick ?
a ty greg nie masz co robic tylko na boociarni ffa grac ? dobrze ci tak
hmm a co zlego w nicku kankernoob ?
a teraz powiem wam ***cenzura*** SIE hahaha CIOTOPEDALY
do dziela gronko adminowskie dawac bana
daj cie mi bana na ip hahah **cenzura** male

Alez ty mądry jesteś... A od CIOTOPEDALOW to wyzywaj swoich koleszkow i starych i kogo tam jeszcze chcesz. A ode mnie wara! stfu

do ciebie buraku a twoja matka siedzi mi pod biurkiem i dalem jej poduszke zeby nie-ro-Z-je-bala glowy o blat
stfu

hahahahah
nawet nie umiesz sylabowac! ZAL!!!!!!!!!

mOrb - Pią 24 Lis, 2006 00:17

nie OTujcie poczekajcie cierpliwie na decyzje S@....
greg - Pią 24 Lis, 2006 00:17

czy ty myslisz ze sylabowanie jest tutaj najwazniejsze?
qBert - Pią 24 Lis, 2006 00:21

greg napisał/a:

nie, ale jak juz cos pisze to niech wysili ten swoj malutki rozumek i niech robi to pozadnie. Jak jest na poziomie inteligencji mojej pralki to niech wcale sie nie odzywa! bo takie teksty w wieku 30lat to troche przypal! Nie sadzisz? Zreszta koniec dyskusji na inny temat niz Twoj ban...

Anonymous - Pią 24 Lis, 2006 00:36

qBert napisał/a:
greg napisał/a:

nie, ale jak juz cos pisze to niech wysili ten swoj malutki rozumek i niech robi to pozadnie. Jak jest na poziomie inteligencji mojej pralki to niech wcale sie nie odzywa! bo takie teksty w wieku 30lat to troche przypal! Nie sadzisz? Zreszta koniec dyskusji na inny temat niz Twoj ban...

masz pralke ? hohohoh na bogato
zawsze zastanawialem sie na jakim interpie grasz teraz juz wiem ze efekt ten vibrator wywolywal (o)
a i porozmawiaj z tata zeby juz nie penetrowal ci w wannie !! !
zle trafilAs suko

Vegeta - Pią 24 Lis, 2006 00:44

hmm tak sobie mysle czy jak by nie gregor tylko inna osoba miala taki nick czy to oznacza ze to kanker?? jak ja osobiscie mial bym nowe konto to na pewno nie gral bym na swoim starym nicku bo po co kusic los.. a kto w dzisiejszych czasach pozycza konto od cs-a ?? jesli ktos to robi to musi sie liczyc z tym ze moze zostac posadzony o cheaty a co za tym idzie ban.. hmm nie wiem na co tu czekac z tym sciagnieciem bana.. ewentualnie na logi ktore potwierdza ze to nie kanker gral... przypominijcie sobie ronina ten mimo ze sie ukrywal niestety zawsze zostal zlapany ... dla mnie to smiech na sali
qBert - Pią 24 Lis, 2006 01:02

vincent1 napisał/a:
qBert napisał/a:
greg napisał/a:

masz pralke ? hohohoh na bogato
zawsze zastanawialem sie na jakim interpie grasz teraz juz wiem ze efekt ten vibrator wywolywal (o)
a i porozmawiaj z tata zeby juz nie penetrowal ci w wannie !! !
zle trafilAs suko

my little ritarded friend - znasz troche anglielski? jak nie to popros ladnie to ktos ci przetlumaczy na twoje:

EOT z mojej strony

teczufka - Pią 24 Lis, 2006 01:40

L 11/23/2006 - 23:31:50: "greg<13012><STEAM_ID_PENDING><>" connected, address "81.219.231.40:27005"
L 11/23/2006 - 23:38:29: "ZiP<13016><STEAM_ID_PENDING><>" connected, address "83.7.128.24:50676"
L 11/23/2006 - 23:35:12: "greg<13012><STEAM_0:0:1251816><TERRORIST>" changed name to "KankerNooB"
L 11/23/2006 - 23:44:05: "ZiP<13029><STEAM_0:0:8865721><TERRORIST>" changed name to "KankerN00B"

W tym wypadku to bylo podszywanie sie pod KN, a ban jest na osobe. Ban byl krotki i juz zszedl. Dodam tylko ze admini nie maja dostepu do logow, ani adresow IP na forum.
Podszywacie sie na wlasna odpowiedzialnosc i nie bede nawet myslal, aby pomoc niewinnie ucisnionym przez adminow, chcecie prowokowac prosze bardzo na wlasna odpowiedzialnosc, ale sobie dlugo nie pogracie. EOT