CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pro¶by i propozycje - Pro¶ba o admina / Nocny_Lowca
Widelec - ¦ro 29 Lis, 2006 20:02 tez sie nad tym zastanawialem osobiscie ale wolalem nie pytac bo jeszcze cos by sie okazalo i by mnie wysmiali Cashreen - ¦ro 29 Lis, 2006 20:45 dobre pytanie tez chciałbym wiedziec sk±d kole¶ zna hasło Nocny_Lowca - ¦ro 29 Lis, 2006 21:05 no to juz odpowiadam
neverling~
"bez urazy ale nie po tym co robisz na b1 " a co robie?? bo niepamietam (staram sie grac tak zeby nikomu nieprzeszkadzac w dobrej zabawie jedynie przeciwnej dryuzynie zabijajac ich )
jezeli jest bydzia1 full no to ide na bydzie2... chaslo mam no niepamietam jak sie koles nazywa ale gralem z nim CW z moim klanem i niezmienili chasla.. chociaz z tego co czytalem not o na klanowke sie zmienia... to jest oczywiste (nawet pisaliscie ze trzeba zmieniac )
i chcial bym dodac ze niewiedzialem ze niemozna wchodzic na b2 jak tak to sorry ale z 3 razy udalo mi sie kogos tez tam dopatrzec
jesli jakies jeszcze pytania to prosze badzo
pozdro @llpotek - ¦ro 29 Lis, 2006 21:39
Nocny_Lowca napisał/a:
chaslo mam
omg Nocny_Lowca - ¦ro 29 Lis, 2006 23:06 kurde niemoge juz dac edita haslo*
a jak nie o to ta buzka ;/ no to o co skad mialem wiedziec ze niemozna grac na b2 no niewiedzialem a po zatem dzis tez ktos gral niewiem moze oni mieli @ P-C P-K - Czw 30 Lis, 2006 18:04 No poza oryginaln± ortografi± to jest spoko. A jak luzy s± to czemu nie. Pokaż się jeszcze z dobrej strony na b1.
1000 post w tym dziale yo mOrb - Czw 30 Lis, 2006 22:06 nie wiem nie znam nie mam zdania ciasteczkowy - Nie 07 Sty, 2007 16:29 czy prosba jest dalej aktualna bo się nam zawieruszyła Cashreen - Nie 07 Sty, 2007 16:33 zero zainteresowania MIKAS - Nie 07 Sty, 2007 17:38 Kolega chyba sie zapadl pod ziemie Od czasu zalozenia prosby go nie widzialem na 4um Na servie tez go nie widac...