CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pro¶by i propozycje - Pro¶ba o dodanie mapy... hmmm o dodanie jakiej kolwiek mapy
psychic - Sob 02 Gru, 2006 10:54
neverling~ napisał/a:
tak zamiast dusta
dust musi zostac!
Wywalic italy!! i dac cos fajnego Moras - Sob 02 Gru, 2006 11:45 każdy pewnie jest za jakimis zmianami, ale ludzie czekaja na konkrety
Znalezsc konkretna mape > zrobic sonde > wynik pozytywny > new map w mc
Innej opcji raczej nie bedzie..ROSOMAK - Sob 02 Gru, 2006 11:59
$w!ezak napisał/a:
człowieq masz jak±s konkretna propozycje
np. na mapke cs_shelter bylo sporo glosow wiec mozna ja dodac lub zamienic zamiast office lub italyWiateR - Sob 02 Gru, 2006 12:57
psychic napisał/a:
neverling~ napisał/a:
tak zamiast dusta
dust musi zostac!
Wywalic italy!! i dac cos fajnego
tez tak my¶le Rider - Sob 02 Gru, 2006 13:10 No też jestem za przydało by sie co¶ nowego bo już ograny jest ten MC ritarded l. - Sob 02 Gru, 2006 13:30 zajmij sie czyms innym niz tylko siedzeniem na bydziArcy - Sob 02 Gru, 2006 15:08 de_dust2006qBert - Sob 02 Gru, 2006 16:08 jak chcecie jak±¶ mapę to piszcie porz±dnie a nie takie nie wiadomo co...
1. Ankieta
2. Screen
3. Link do mapy
4. Jaki¶ własny opis mapyWEGier - Pon 04 Gru, 2006 09:05
VorteX^^ napisał/a:
zajmij sie czyms innym niz tylko siedzeniem na bydzi
skoro lubi? I chce co¶ zdziałać? Nie wiem czemu widzisz w tym problem, co cie to obchodzi? Może lubi, ja też lubie i tylko tu siedze, przeszkadza ci ? Przypomnij sobie lepiej jak rok/półtora roku temu też non stop na bydzi wisiałe¶ - trollował kto¶ kiedy¶ o to do ciebie? nie? To idĽ sobie na rower, od¶wierz umysł - pomoże ritarded l. - Pon 04 Gru, 2006 10:10
WEGier napisał/a:
Przypomnij sobie lepiej jak rok/półtora roku temu też non stop na bydzi wisiałe¶ - trollował kto¶ kiedy¶ o to do ciebie? nie? To idĽ sobie na rower, od¶wierz umysł - pomoże