Dzienx potek ! o to mi chodzilo ! mam podobny, ale juz dalem edita
---
a co z tym kablem?? jutro kupie w komputroniku a jak nie bedzie to na allegro ale co mam z czym podlaczyc
Cyfre+ z projektorem?? czy DVD z projektorem?? czy co?? bo mam dzwiek 5.1 i kiedy chcem sobie obejrzec film na HBO to mam podlaczone kablem chinch - chinch (jak to sie pisze?) Cyfre z TV.tiop - Śro 20 Gru, 2006 21:30 a czy masz tuner hdtv? nowik - Śro 20 Gru, 2006 23:17 a to o to chodzi to to w ogole produkuja jeszcze i to ma HD ?! az dziwne... zwracam honor ;Pciasteczkowy - Czw 21 Gru, 2006 07:59 Oj nofik nofik a z tylnią projekcją są bardzo dobre tv
A co do tematu
głos w DD 5.1 m0ożesz podłączyć albo optykiem albo coaxialem a nie czincz czincz a do HDTV musisz mieć tuner hdtv jak nie masz to nie możesz oglądać to tak jakbyś miał samochód rysoraka np mercedesa i chciałbyś się nim przejechać Trel - Czw 21 Gru, 2006 20:03
ciasteczkowy napisał/a:
Oj nofik nofik a z tylnią projekcją są bardzo dobre tv
A co do tematu
głos w DD 5.1 m0ożesz podłączyć albo optykiem albo coaxialem a nie czincz czincz a do HDTV musisz mieć tuner hdtv jak nie masz to nie możesz oglądać to tak jakbyś miał samochód rysoraka np mercedesa i chciałbyś się nim przejechać
a co to ten tuner jest?? mozna to dokupic??
ciasteczkowy napisał/a:
głos w DD 5.1 m0ożesz podłączyć albo optykiem albo coaxialem a nie czincz czincz
a wlasnie ze jestem pewien ze mam czincz czincz do cyfry+ od TV podlaczonme i jestem pewien ze to JEST odpowiedzialne za dzwiek 5.1 ciasteczkowy - Czw 21 Gru, 2006 20:15 chyba stereo które zostanie przerobione na prologik II