CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - BURY ban na 2 tygodnie
psychic - Pią 29 Gru, 2006 09:22 aj wy
fakt ale kare bym skrocil troszke siatkarz - Pią 29 Gru, 2006 09:24 o 2 minuty? lol... ten bury to jakis niewychowany... zamiast ladnie przeprosic i wogole to ten do mnie ze to zarty... omg... jak cie rodzina nie wychowa to serwer pomoze w edukacji Cashreen - Pią 29 Gru, 2006 10:11 ja bym nawet przedłużył kare na 4 tygodnie Bury - Pią 29 Gru, 2006 10:12 ciekawe ze zawsze sa problemy z toba nikt mi tyle banow nie daje co ty!!!
w ciagu miesiaca dales mi 3 bany i chyba 4 kicki
co bym tylko nie zrobil napisal np: "wyjdz siatkarz farcie" to bys sie przyczepil i sie pytal czy chce kick czy bana ! na drugi raz bardziej przemysl to co ja pisze a nie odrazu lecisz z banem ! twoja matka niejest mi niczego winna ja jej nie okreslalem ze jest jakas albo ze jest kims? sory ze tak to odebrales ale zastanow sie !!!
tekst o mamie tlyko przechylil szale bo wybrykow sporo miales Cashreen - Pią 29 Gru, 2006 10:33 Ban musi zostac bbl` - Pią 29 Gru, 2006 10:47 Omg, zamknijcie ten topic, bo patrzyc nie mozna. Cashreen - Pią 29 Gru, 2006 13:42 do humoru Ciachoo - Pią 29 Gru, 2006 14:04
DzejmsBlond napisał/a:
psychic napisał/a:
bury ale ty wiesz, ze siatek ma @ i nie powinienes do niego sie odnosic w taki sposob..
...a do nieadminów może?.... to inni ludzie....?
może może Dzejms
btw jeżeli Bury obraził go więcej niż dwa razy i to ostro to rozumiem, ale jak powiedział co napisane w topicu, to to równie obraźliwe co "twoja mama nie nosi peruki" lub "twoja mama Cię chyba lubi" smutek
[ Dodano: Pią 29 Gru, 2006 14:05 ]
siatkarz napisał/a:
o 2 minuty? lol... ten bury to jakis niewychowany... zamiast ladnie przeprosic i wogole to ten do mnie ze to zarty... omg... jak cie rodzina nie wychowa to serwer pomoze w edukacji
ooooooo tu napewno wątków rodzinnych nie było teczufka - Pią 29 Gru, 2006 14:11 Koniec OT.
Ban zostaje utrzymany chyba ze siatek zdecyduje innaczej.
Odpowiem odrazu dlaczego.
1) Bana 120 na de_inferno za podszywanie sie pod Cashreena dostales odemnie.
2) Na de_dust2 ladnie obrazales graczy i ci dwa razy zwrocilem uwage.
Ban traktuje jako "nagroda" za caloksztalt i "zaslugi"